Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇERKEZKÖY KENT KONSEYİ MECLİS VE ÇALIŞMA GRUPLARI BAŞKAN SEÇİMLERİ YAPILDI

ÇERKEZKÖY KENT KONSEYİ MECLİS VE ÇALIŞMA GRUPLARI BAŞKAN SEÇİMLERİ YAPILDI
Çerkezköy Kent Konseyi, Atatürk Kültür Merkezinde yaptığı genel kurul toplantısında çalışma grup başkanları seçimi gerçekleştirdi. Çerkezköy Kent Konseyi, Tuncay Üstünol başkanlığında yapılan toplantıda, kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Konsey Üyeleri hazır bulundu.

“ÇERKEZKÖYÜMÜZÜN DAHA İYİ YERLERE GELMESİ İÇİN KATKI SAĞLAMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUZ”

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı, Tuncay Üstünol toplantıda yaptığı konuşmada özetle, “Çok değerli Çerkezköy kent konseyi üyelerimiz bizler sanayi kenti olan ve devamlı göç alarak büyümeye devam eden kentimizin daha iyi yerlere gelmesine katkı sağlamak için bugün yapacağımız çalışma grubu başkanlarının seçimi ve onlarda ekiplerini oluşturmalarının ardından yapacakları çalışmalar ile kentimizin sesini daha geniş kitlelere duyurmanın yanında, kentimizin daha iyi yerlere gelmesine katkı sağlamak için birlik ve beraberlik içinde özverili bir şekilde çalışmalar yapacağız. Her çalışma gurubumuz, bir yıl içinde en az iki çalışma yaparak sergileyecek. Ben inanıyorum ki bugün çalışma gruplarımıza aday olan çalışma grubu başkanlarımı oluşturacakları ekipler ile çok güzel projelere imza atacaklar. Bu nedenle çalışma gruplarımıza başkan adayı olan ve başkan olacak olanların her biri ilçemizin değerleridir. Bu nedenle Çerkezköy Kent Konseyi Çalışma gruplarımızın güzel ve kalıcı çalışmalara, imza atacaklarına inanıyorum. Çerkezköy Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak kent bilincinin oluşması içinde de bir dizi projelerimizi hayata geçireceğimizi de belirtmek istiyorum” dedi.

 ÇALIŞMA GRUPLARININ BAŞKANLARI SEÇİLDİ

Başkan Tuncay Üstünol’un konuşmasının ardından Kent Konseyi Çalışma Gruplarının seçimine geçildi. Önce Engelliler Çalışa Grubu Başkanı seçimi yapıldı ve başkanlığa Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar seçildi. Daha sonra Kadın Meclisi Gurubu Başkanlığına, Fatma Aybars üçüncü kez seçildi. Sportif Faaliyetler Çalışma Grubu Başkanlığına Murat Kıroğlu, Gençlik Çalışma Grubu Başkanlığına Mert Durmaz, Kültür Sanat Çalışma Gurubu Başkanlığına Tahsin Çipli, Avrupa Birliği ve Altyapı Çalışma Grubu Başkanlığına Emine Gözen Işıldak, Müzik Çalışma Grubu Başkanlığına Yurdaer Yayyiğit, Çevre ve İklim Değişikliği Çalışma Gurubu Başkanlığına İlmiye Terzi, Doğa ve Hayvan Hakları Çalışma Grubu Başkanlığına Asuman Comart, Tarih Çalışma Grubu Başkanlığına Burak Candaş, Kişisel Gelişim Çalışma Grubu Başkanlığına Ayla Uçkun, Sivil Toplum Çalışma Grubu Başkanlığına Erdal Öztürk, Basın Yayın Çalışma Grubu Başkanlığına Seyit SÜREN, İmar ve Şehircilik Çalışma Grubu Başkanlığına Ercan Boz, Tiyatro Çalışma Grubu Başkanlığına Volkan Kuru, Fotoğrafçılık ve Görsel Çalışma Grubu Başkanlığına Can Bayburt, Folklor Çalışma Grubu Başkanlığına  Abdullah Çoşkun, Çocuk Meclisi Çalışma Grubu Başkanlığına Emine Demir seçildiler. Tüm başkan adayları oybirliği ile başkanlığa getirildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!