Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

ÇERKEZKÖY, TÜRKİYE’NİN EN İYİ 16 TAKIMI ARASINA GİRDİ


ÇERKEZKÖY, TÜRKİYE’NİN EN İYİ 16 TAKIMI ARASINA GİRDİ
Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü Genç Erkekler takımı Edirne grup müsabakalarını ve yarı final müsabakalarını namağlup tamamlayarak Çerkezköy’ü ve Tekirdağ’ı Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı. Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasına giren Çerkezköy’ün Efeleri hedeflerini şampiyonluk olarak belirledi.

Çerkezköy Voleybol Akademi Spor kulübü Genç Erkek takımımız Bilecik’te gerçekleştirilen yarı final müsabakalarında ilk gün Düzce Belediyespor’u 3-0, ikinci gün ise Çanakkale Kepez Spor kulübü 3-0 yenerek ikinci galibiyetini elde etti. Üçüncü ve son maçında Gölcük Belediyespor ile karşı karşıya gelen Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü adını Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasına yazdırdı.

"HER GALİBİYET BİZİ DAHA YUKARI TAŞIYACAK"

Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü Antrenörü Metin Demirbağ, “2.Lig Takımı ile bu sene Türkiye Voleybol Federasyonu birinci grupta mücadele eden takımımız ligi üçüncü sırada tamamlayarak büyük başarı elde etmişti. Altyapılarda da çalışmalarını devam ettiren kulübümüz küçük erkeklerde grup ikincisi olarak Küçük Erkeklerde grup ikincisi olarak Federasyondan finaller için davet beklemeye başladılar. Yıldız erkeklerde son maçta rakibine 3-2 yenilerek yarı finallerde ikinci olarak finallere gitme şansını kaçırmıştı. Genç erkeklerde Tüm maçlarını kazanan takımımız Türkiye şampiyonasına gitmeyi başarmış ve Türkiye de ilk 16 takım arasına girmiştir. Kulüpten yapılan açıklamada; 2. Lig takımımızın alt yapısını oluşturan Genç Erkek takımımız yoğun çalışma temposu sonucunda tüm sorunları bir şekilde atlatarak unutarak şampiyon olmuş ve Tekirdağ’ın en yıllarda yakalayamadığı bir kategoride büyük bir başarı yakalamıştır. Beklentimiz odur ki; takımımız şampiyonada turlar geçsin gidebildiği yere kadar gitsin aldığımız galibiyet bizi daha yukarılara taşıyacaktır. Gençlerimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Kendileri ve takımları için çok çalıştılar ve çalışmaya devam edecekler. Önümüzde üst seviyede voleybol oynanacak olan bir turnuva var bu turnuva bizlere çok şey katacak buna inanıyoruz. Bizlere destek olmak isteyen tüm sporseverleri yanımızda görmek istiyoruz. Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı en kısa zamanda ziyaret edip gençlerle bir araya getirmek istiyoruz. Belediyemizin bizlere sunduğu destek küçümsenmeyecek kadar büyüktür. Beklentimiz odur ki şampiyonaya giderken bizler Çerkezköy’e layık ve daha iyi temsil edecek konumlarda oralara yollamaları ve desteklemeye devam etmeleridir. Bu takım Çerkezköy’ün bu takım Tekirdağ’ın takımıdır. Her şey Çerkezköy’ün daha güzel daha mutlu ve daha yaşanılabilir bir ilçe olma yolunda katkıda bulunmak için yapılmaktadır. Kulübümüze destek olan tüm velilerimize, Çerkezköy esnafımıza, iş insanlarımıza bizlerle aynı yolu yürüyen sporcularımıza çok teşekkür ediyoruz. Takımımıza Türkiye şampiyonasında başarılar diliyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!