Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇERKEZKÖY VETERANLAR GOL OLUP YAĞDI: 13-1

ÇERKEZKÖY VETERANLAR GOL OLUP YAĞDI: 13-1
Trakya Veteranlar Ligi’nde mücadele eden Çerkezköy Veteranlar futbol takımı evinde oynadığı müsabakada Şarköy Veteranları farklı mağlup etti.

Çerkezköy Veteranlar Futbol Takımı önceki gün Mustafa Uğraş Stadı’nda konuk ettiği Şarköy Veteranlar Futbol takımını ortaya koyduğu güzel ve akılcı bir oyun ile 13-1 mağlup etti.

“TEBRİK EDİYORUM”

3 puan parolası ile mücadeleye başlayan Çerkezköy Veteranlar takımı maça hızlı başladı ve müsabakanın her iki yarısında da üstünlüğünü elde tutarak rakibine gol imkanı tanımadı. Maçta genellikle kanatlardan hücum yapan Çerkezköy Veteranlar takımı ortaya koyduğu güzel takım oyunu ile yakaladığı fırsatları iyi değerlendirmesini bildi ve sahadan 13-1 galibiyetle ayrılarak puanını 7’ye yükseltti. Çerkezköy Veteranlar bu sezon üç maçında bir beraberlik ve iki galibiyet elde etti. Takım Antrenörü Melih Gedikoğlu; “Geçen yılki başarımızı bu sezon da devam ettirerek lig şampiyonluğunu hedefliyoruz. Lig öncesinde hazırlıklarımızı buna göre yaptık. Oturmuş ve tecrübeli bir ekibe sahibiz. Sahada her futbolcumuz görevlerini en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyor. Son maçımızda elde ettiğimiz 13-1’lik galibiyet takımımıza çok büyük bir moral ve motivasyon sağladı. İnşallah bundan böyle bol göllü galibiyetler elde ederek gol rekoru da kıracağımıza inanıyorum. Tüm futbolcularımızı ortaya koydukları oyun nedeniyle tebrik ediyorum” dedi.

“BU YIL DA BAŞARILARIMIZ SÜRECEK”

Çerkezköy Veteranlar Futbol Kulübü Başkanı Mücahit Özkan da, “Çerkezköy Veteranlar olarak son birkaç yıldır elde ettiğimiz başarılar nedeniyle Trakya Bölgesi’nde marka bir takım olduk. Bu nedenle başarılarımız sürdürebilir olması için başarılı olmaya özen gösteriyoruz ve başarılarımız devam edecek. Kulüp yönetimi olarak da tüm futbolcularımıza bundan böylede başarılı maçlar çıkaracaklarına inancımız tamdır. Son elde ettiğimiz 13-1 Şarköy galibiyeti ve ortaya koydukları güzel oyun nedeniyle de tüm futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

GALİBİYET YEMEĞİ VERDİ

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Galyan taşımacılık firması Sahibi Ali Kemal Akyüz Çerkezköy Veteranlar futbol takımını aldığı galibiyet sonrasında, Mekan Cafe Bistro’da ağırladı. Yemekte konuşan Galyan Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Akyüz, “Tüm takım oyuncularını kutluyorum. Elde ettiğiniz bol gollü galibiyetin bundan sonrada devam etmesini diliyorum. Sizleri bu akşam ağırlamaktan da son derece mutluluk duyuyor ve katılımınız içinde her birinize teşekkür ediyorum” dedi. Çerkezköy Veteranlar Kulübü Başkanı Mücahit Özkan ve Takım Antrenörü Melih Gedikoğlu da yemek için Akyüz’e teşekkür etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!