Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇERKEZKÖY ZİRAAT ODASI’NDA ALİ ÇOLAKOĞLU DÖNEMİ 

ÇERKEZKÖY ZİRAAT ODASI’NDA ALİ ÇOLAKOĞLU DÖNEMİ 
6 Aralık 2022’de 977 üyenin kullandığı oylarla 12’si Çerkezköy, 14’ü Kapaklı’da olan 26 delege seçen Çerkezköy Ziraat Odası’nın Genel Kurulu, 5 Şubat Pazar günü oda binasında gerçekleştirildi.

12 yıl Çerkezköy Ziraat Odası Başkanlığı, 10 yıl meclis üyeliği ve bir dönem de yönetim kurulu başkanlığı ile toplam 26 yıl görev yapan Hasan Toprak kongrede aday olmazken, seçimlere tek liste ile giren Mehmet Ali Çolakoğlu seçildi. Çerkezköy Ziraat Odası’nda yapılan genel kurula Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak ve oda üyeleri katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Genel kurulda kısa bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, “Görev sürem içerisinde her zaman yanımda olan ve desteklerini esirgemeyen ve kongreye katılım gösteren üyelerimize ve oda başkanlarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Odada 4 dönem 16 yıl başkanlık yaptım. Artık buraya kadar diyerek birilerinin bu nöbeti alması gerektiğini düşündüm. Şu anda çok sevinçliyim, duyguluyum. Tek liste ile seçime gidilecek olması beni ayrıca mutlu etti. Biz meclis başkanımla hep tek listeyle seçime girdik. Bu bayrağı alacak kardeşi Ali Çolakoğlu ve yönetimine de başarılar diliyorum. Ali kardeşimin ve yönetiminin benden sonra odayı daha iyi yerlere götüreceğine inancım da tamdır” ifadelerini kullandı. Duygularına hakim olamayan Toprak şöyle devam etti, “Burasını bizim dedelerimiz kurmuştur. Kısacası bu odamız dedelerimizin bize emanetidir. O emaneti bugüne kadar taşıdık ve bu bayrağı emin ellere teslim ettiğim içinde ayrıca mutluyum” dedi.

DİVAN BAŞKANLIĞINI AHMET ÇETİN YAPTI

Hasan Toprak’ın konuşmasından sonra kongre divan heyeti oluşturuldu. Divan başkanlığına Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin getirilirken, divan başkan yardımcılığına Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim kurulu Başkanı Muzaffer Yaztepe, katip üyeliğe de Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa As ve Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Zümbül getirildi.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Divan heyeti seçiminin ardında kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Odanın 2019, 2020, 2021 ve 2022 yılları bilanço tablosu ile gelir gider tablosu okunarak oy birliği ile kabul edildi. Odanın 2023 yılı tahmini bütçesi 530 bin TL, 2024 yılı bütçesi 795 bin TL, 2025 yılı tahmini bütçesi 1 milyon 273 bin TL ve 2026 yılı tahmini bütçesi 1 milyon 626 bin TL olarak belirlenirken, ilgili gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi.

“PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Hasan Toprak’ın görevini devrettiği yeni başkan Mehmet Ali Çolakoğlu da Hasan Toprak’a bu güne kadar odaya vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Çolakoğlu, “Yapacağımız genel kurul ile birlikte yönetim kurulumuza başkan adayı olarak karşınızda bulunmaktayım. Öncelikli hedefimiz üyelerimizin odaya geldiğinde kendini yabancı bir yere gelmiş gibi değil sanki evine gelmiş gibi hissetmesini sağlayarak katılımcı bir şekilde tüm üyelerimizle birlikte yönetmek, yönetim kurulumuz adına odamızı her mecrada en iyi şekilde temsil etmek ve odamızı hak ettiği değere kavuşturmaktır. Hedeflerimize ulaşmak ve projelerimizi hayata geçirebilmek için gerek sandıkta gerekse sandıktan sonra desteklerinizi bekler saygılar sunarım” dedi.

ÇOLAKOĞLU’NUN YÖNETİMİNDE ŞU İSİMLER YER ALDI  

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Seçimlere Mehmet Ali Çolakoğlu tek liste ile girdi. Çolakoğlu’nun yönetiminde Sermet Sarıca, Kaan Kafalı, Ufuk Bayraktar ve Adem Topal yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı. Meclis asil üyeliğine ise Mehmet Ali Çolakoğlu, Sermet Sarıca, Kaan Kafalı, Adem Topal, Ufuk Bayraktar, Erdoğan Çavuş, Gökhan Babacan, Önder Ünal, Turgay Özman, Vahdettin Güre, Ertan Yavuz Aslan, Zekeriya Dönmez, Necdet Erten ve Tamer Diril seçildi. Kongrenin ardından görev dağılımı yapılırken yönetim kurulu başkanlığına Mehmet Ali Çolakoğlu, başkan yardımcılığına Sermet Sarıca, muhasip üyeliğe Kaan Kafalı, yönetim kurulu üyeliğine Ufuk Bayraktar ve Adem Topal, Çerkezköy Ziraat Odası Meclis Başkanlığı’na Erdoğan Çavuş, meclis başkan yardımcılığına ise Gökhan Babacan seçildi.

TOPRAK HELALLİK İSTEDİ

Geçmiş dönemin ibrasının ardından teşekkür konuşması yapan Hasan Toprak, “Bu tablo beni gerçekten çok mutlu etti. Ben meclisime, yönetimime hakkımı helal ediyorum. Onlardan da helallik istiyorum. Bu güne kadar her zaman yanımda oldunuz destek oldunuz hepinizden Allah razı olsun.  Yeni gelen arkadaşlarımızın da odayı daha iyi yerlere taşıyacağına inancım sonsuzdur. Kendilerine başarılar diliyorum. Ben her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağım” dedi. Seçimler sonunda kongre toplu resim çekimi ile sona erdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!