Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇERKEZKÖY’ÜN GENÇLERİ YARI FİNALDE

ÇERKEZKÖY’ÜN GENÇLERİ YARI FİNALDE
2023-2024 yılı Tekirdağ Yıldız Erkekler voleybol il şampiyonu olan Çerkezköy Akdemi Voleybol Kulübü, Türkiye Voleybol Federasyonu Yıldız erkekler grup müsabakalarında Tekirdağ’ı temsil etmiş ve oynadığı üç maçını da kazanarak yarı final biletini aldı.

İlk gün Çanakkale Kepez spor kulübünü 1. Seti: 25-15, 2. Seti: 25-12, 3. Seti: 25-15 maçı da 3-0 kazanarak ilk güne iyi bir başlangıç yapan Akademi Voleybol Kulübü, ikinci gün Yalova Gençlik Spor karşısında da 1. Seti: 25-12 ikinci seti: 25-19 alarak hızlı bir başlangıç yaptı. Üçüncü sette rakibin direncinin artması sonucu seti: 23-25 kaybeden voleybol kulübü, bu seti: 25-19 kazanarak yoluna devam etti. Son gün Kırklareli Babaeski Gençlik Spor Kulübü ile oynayan Çerkezköy’ün genç voleybol takımı 1. Seti 25-15 2. Seti: 25-22 3. ve son seti: 25-18 kazanarak maçı 3-0 galip tamamlayarak, Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı. Gecen sene yarı finalin ucundan dönen Çerkezköy Akademi Voleybol Kulübü, bu sene yarı finale çıkmayı başardı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada, destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür edilerek; “Bizlere araç desteği sağlayan belediye başkanlığımıza teşekkür ediyoruz. Bu gençlerin hem abileri, hem kardeşleri bu sene üç kulvarda ilçemizi temsil etme hakkı kazanmışlardır. Kulübümüzün bu sene planladığı ve hedeflerinin ilkine ulaşmış oldu. Yıldız erkekler grup başarısını önümüzdeki günlerde 17-20 Nisan 2024 tarihleri arasında Edirne’de yapılacak olan Genç Erkekler Grup müsabakalarında da tekrarlamak istediklerini belirten kulüp antrenörleri; çalışmalarımızı yoğun bir tempoda devam ettirmekteyiz. Sporcularımız arzulu ve istekli bir şekilde çalışmakta tek istedikleri fark edilmek desteklenmek umut ediyoruz ki salon sporlarında kulübümüzün hem 2. Lig erkek takımı destek verilsin hem de bu gençlerin daha iyi şartlarda antrenman yapabileceği spor alanları ilçemize kazandırılabilsin. Çerkezköy’ün gençlerine destek olacak esnaf ve iş insanlarını aramızda görmek istiyoruz” denildi.

“HER ŞEY ÇERKEZKÖY’ÜN GELECEĞİ İÇİN”

Kulüp antrenörü Metin Demirbağ da açıklamasında; “Sporcularıma, velilerime teşekkür ediyorum. Bu gençler bu çocuklar başaracaklar başarmak için çok çalışıyorlar bizler elimizden gelen tüm imkanları onlara sunuyoruz sunmaya çalışıyoruz. Her şey Çerkezköy için ve onların geleceği için” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!