Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇETİNTAŞ; “HER ZAMANKİNDEN DAHA TEDBİRLİ OLMAMIZ ŞART”

ÇETİNTAŞ; “HER ZAMANKİNDEN DAHA TEDBİRLİ OLMAMIZ ŞART”
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, artan koronavirüs vakalarına karşı vatandaşlara uyarılarda bulundu. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs Salgını’nın son dönemlerde Çerkezköy’de de etkisini arttırdığını belirten Çetintaş; “Normal vaka artış hızımız bir anda 3 katına çıktı. Vatandaşlarımızın duruma biraz daha hassasiyetle yaklaşması gerekli. Herkesin sağlığı için önce kendi sağlığımızı korumalıyız. Virüsü yenmek için her zamankinden daha tedbirli olmalıyız” dedi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, son dönemlerde Çerkezköy’de vaka sayılarının giderek arttığına dikkat çekerek, vatandaşların ‘Herkesin sağlığı’ için kurallara uyması gerektiğini söyledi. Çetintaş, yaptığı açıklamada; “Son dönemlerde vaka artış hızı bir anda 2, 3 kat arttı. Özellikle kış mevsimine girdiğimiz bu aylarda her zamankinden daha dikkatli olmamız gerekiyor. Özellikle toplu alanlardan bir süreliğine uzak kalmamız gerekiyor. Sadece kendi sağlığımızı değil yakınlarımızın da sağlığını düşünmeliyiz” dedi.

“BİRLİKTE MÜCADELE ETMELİYİZ”

“Birlikte mücadele ile salgını atlatmamız mümkün” diyen Çetintaş; “Burada evde izolasyonlar oldukça fazla. En azından evlerden çıkmamalarını sağlamalıyız. Filyasyon ekipleri gerekli çalışmayı büyük bir fedakarlıkla yapıyor. Biz de onlara destek olmak için bir süre daha evde kalmalıyız. Her vatandaş kendi önlemini kendisi almalı. Bu işi anca bu şekilde çözebiliriz. Konu ciddi. Sıkıntılar var. Eski yasaklı günlere dönmemek için hep birlikte mücadele etmeliyiz”

“MASKE, MESAFE, HİJYEN”

Salgını atlatmanın en önemli yolunun tedbir olduğuna dikkat çeken Çetintaş; “Maske, mesafe ve hijyen kurallarına kesinlikle uymalıyız. Vatandaşlarımızdan bu dönemde biraz daha fedakarlık istiyoruz. Sağlık çalışanlarımızı, yakınlarımızı, belki de hiç tanımadığımız insanları korumak için desteğinize daha önce olmadığı kadar ihtiyacımız var. Hayatımıza kuralcı bakış açısını getirmeliyiz. Maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına mutlaka ve mutlaka uymalıyız. Hayatımızı disipline sokmamız gerekiyor, kalabalık ortamlardan çekinmemiz gerekiyor. İzolasyonda olanlar evlerinden ayrılmasın, dışarıya çıkması gerekmeyenler lütfen evlerinden ayrılmasınlar” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!