Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇETİNTAŞ; “KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

ÇETİNTAŞ; “KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde uğradığı saldırı sonucunda darp edilen nüfus müdürlüğü memuruna ziyarette bulundu. Yaşanan olay nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını dile getiren Çetintaş, gerekli desteği her zaman vereceklerini ifade etti.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette geçtiğimiz günlerde uğradığı saldırı sonucunda yaralanan memur Cemil Kor da yer aldı. Ziyarette Cemil Kor’a geçmiş olsun dileklerini ileten Çetintaş, yaşanan olay nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını belirterek, konunun takipçisi olacaklarını ifade etti.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Burada bir konuşma gerçekleştiren Çetintaş; “Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli tüm memurlarımız görevlerini büyük bir özveri ve titizlikle gerçekleştirmektedir. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek adına büyük bir çaba göstermektedir. Geçtiğimiz günlerde yaşanan olay hepimizi üzmüştür. Umarım bir daha böyle olaylar yaşanmaz. Size ve tüm memurlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

“ŞİDDET, ÇÖZÜM DEĞİL”

Vatandaşlara da seslenen Çetintaş, yaşanan hadisenin üzüntü verici olduğuna dikkat çekerek; “Kamu kurum ve kuruluşlarında problemi çözülmeyen vatandaşlarımız üst mercilere giderek sorunların çözülmesi için talepte bulunabilirler. Şiddet, küfür, hakaret hiçbir şekilde çözüm değildir. Kamu kurum ve kuruluşlarımızın tüm kapıları vatandaşlarımıza açıktır. Sorun oluştuğunda vatandaşlarımız gelerek, taleplerini, sorunlarını iletebilirler” ifadelerini kullandı.

OLAY NASIL GELİŞMİŞTİ?

Sürücü belgesiyle ilgili yaşanan bir sıkıntı nedeniyle Çerkezköy İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne müracaat eden E.C. isimli vatandaş, görevini yapmaya çalışan kadın memura bir anda hakaretler savurmaya başladı. Mesai saatleri dışında öğle saatinde vatandaşın sorununu çözmeye çalışan görevli memur bir anda şoka uğradı. Çıkan gürültü ve arbede nedeniyle diğer görevli memur olay yerinde vatandaşı sakinleştirmeye çalıştı. Sakinleşmek yerine daha çok küfür ve hakaret eden vatandaş bir anda kendisini sakinleştirmeye çalışan memurun boynuna sarıldı. E.C. isimli vatandaş görevli memura kafa atarak darp etti. Diğer vatandaşlar ve müdürlük personelleri durumu ayırmaya çalıştı. Ortalık bir anda karışırken, olay yerine intikal eden polis ekipleri E.C.’yi gözaltına aldı. Görevli memur C.K. da hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

KAYMAKAM DURU’YU DA ZİYARET ETTİLER

Sonrasında Çerkezköy İlçe Kaymakamı Murat Duru’yu da ziyaret eden Çetintaş, istişarelerde bulundu. Burada konuşma gerçekleştiren Çetintaş; “81 vilayetten vatandaşımızın yaşadığı Çerkezköy’ü daha modern ve gelişmiş bir kent yapmak adına devletimiz tüm özveri ve gayreti ile mücadele etmektedir. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiğimiz Ankara ziyaretlerimizde de ilçemizin sorunlarını dile getirmiştik. Sorunların çözümü için takibimiz ve gayretimiz devam edecektir. İlçemizin daha yaşanılabilir bir kent olması amacıyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Çetintaş ve beraberindekilere ziyareti nedeniyle teşekkür eden Kaymakam Duru, Çerkezköy için mesai meftunu gözetmeksizin çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!