Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇETİNTAŞ; “SAHAYA ÇIKMAYA YÜZLERİ YOK, KAPALI KAPILAR ARDINDA KONUŞUYORLAR”

ÇETİNTAŞ; “SAHAYA ÇIKMAYA YÜZLERİ YOK, KAPALI KAPILAR ARDINDA KONUŞUYORLAR”
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş; “Ben ilçe başkanıyım. Ona sorulduğu zaman kendisi ‘ilçe başkanı benim muhatabım değil’ diyormuş ama basın sorduğu zaman bizlere oradan bir şeyler söylüyor dolaylı yoldan. Öncelikle sayın vekil ilçe teşkilatına gelip gazetecilere bir şeyler söyleyip gitmesin. Lütfen gelsin Atatürk ve Öztrak Caddelerinde esnafın halini görsün. Tabi esnafın yanına gitmeye yüzü varsa” dedi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı Genişletilmiş İlçe Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya; AK Parti MKYK Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve partililer katıldı.

“SAHAYA ÇIKMAYA YÜZLERİ YOK”

Toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Atatürk ve Öztrak Caddelerinde başlatılan altyapı çalışmalarını eleştirdi. Çetintaş, “Bu projenin 14 ay gibi bir sürede bitmesinin planlandığı söylendi. Biz tabi ki birkaç ay sabrettik. Baktık ki bu çalışmayla bu proje 14 ayda bitmeyecek, halkımıza basın yoluyla açıklamalarımızı yaptık. Şimdi gelinen nokta projenin yaklaşık yüzde 60’ı belki bitti belki bitmedi. 18 ay oldu proje başlayalı” dedi. CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’a yönelik eleştirilerde bulunan Çetintaş; “Ben ilçe başkanıyım. Ona sorulduğu zaman kendisi ‘ilçe başkanı benim muhatabım değil’ diyormuş ama basın sorduğu zaman bizlere oradan bir şeyler söylüyor dolaylı yoldan. Öncelikle sayın vekil ilçe teşkilatına gelip gazetecilere bir şeyler söyleyip gitmesin. Lütfen gelsin Atatürk ve Öztrak Caddelerinde esnafın halini görsün. Tabi esnafın yanına gitmeye yüzü varsa. Bizler ilçe teşkilatı olarak sahadayız. Bizler esnafımızla iç içeyiz. Türkiye genelindeki bütün AK Parti teşkilatları diri vaziyettedir. Yarın seçim olacakmış gibi çalışırlar. Biz böyle bir teşkilatız. Hamdolsun böyle bir lidere sahibiz, böyle milletvekillerine, böyle il başkanına, böyle bir ilçe teşkilatına sahibiz” ifadelerini kullandı. 

“TESKİ SINIFTA KALMIŞ”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı da eleştiren İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, “TESKİ artık sınıfta kalmış. TESKİ batmış durumda. Biz bunun eksikliklerini görüyoruz. Yaptıkları arkasından bir daha yapılıyor. Patlıyor bir kez daha yapılıyor, asfaltlanan yol kazılıyor arkasından bir daha yapılıyor. Bunlar bu işi bilmiyor. Bu iş ak belediyecilerin işi. Bugün Tekirdağ’da AK Partili 4 belediyemiz var. En yakın Kapaklı Belediyemiz. Kapaklı’ya gitsinler ne hizmetler yapıldığını görsünler. Yıldızkent Kavşağı Viyadüğü bu hızla giderse 4 aya hizmete girecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın, meclis başkanımızın, bakanlarımızın, vekillerimizin büyük gayreti var. Öncelikle 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı bir daha cumhurbaşkanı yapacağız. Ben kendi şahsi fikrimi söylüyorum cumhurbaşkanımız şimdiye kadar almadığı oyu alacak” diye konuştu.

FAALİYET RAPORU OKUNDU

İlçe Başkanı Kamil Çetintaş’ın konuşmasının ardından teşkilat aylık faaliyet raporu okundu. Program mahalle başkanının konuşmasıyla devam etti. Ardından İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyol ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezihe Çolak birer konuşma yaptı.

“PROJELERİMİZ VAR”

Daha sonra konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, “24 Ağustos 2020 yılında göreve başlayan, İlçe başkanım Sayın Kamil Çetintaş, 196 bin 734 nüfuslu Çerkezköy ilçemizde, 12 mahallemizi tek tek gezerek 332 sandığımızdaki 112 bin 28 seçmenimize ulaşmak için ciddi gayret sarf ediyor. 12 mahalle başkanımız ve yönetimlerini her hafta sonu kahvaltılı toplantılar yaparak sıkı bir koordinasyon sağladı. 20 bin 723 üyemizin her birinin tek tek telefonla aradı, bilgilerini güncelledi, hal hatır sordu. Sandık bazlı çalışmalarımız ile alakalı en hızlı reaksiyon alan ilçelerimizden olup, sandık başkanlarımızı güncelleyen, sadece 7-8 ayda AKBİS üzerinde bin civarı teşkilat faaliyeti yapan en başarılı ilçelerimizden birisi.  Yine 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 50.15’lik oy alarak 11 ilçe arasında en yüksek oy aldığımız ikinci ilçemiz Çerkezköy'dür. 2018 milletvekilliği seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak yüzde 51, AK Parti olarak aldığımız yüzde 39.53 oy oranımızı inanıyorum ki;  2023 seçimlerinde bu rakamları çok daha yukarıya taşıyarak Çerkezköy’de sandıkları patlatacağız inşallah.  Benim ilçe başkanıma ve ilçe teşkilatıma güvenim tam. Benim Çerkezköy ana kademe, kadın kollarım ve gençlik kollarıma güvenim tam.  Çerkezköy ilçemizin her yerinde söyleyecek sözümüz, anlatacak işimiz, ortaya koyacağımız projelerimiz var” dedi.

“TÜM DÜNYANIN DİKKATİNİ ÇEKMEKTEDİR”

Daha sonra konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, “Milletimiz bugün yaşadığı sıkıntıları çözebilecek duruma, iradeye, kabiliyete, kapasiteye sahip tek partinin AK Parti olduğunu biliyor. Bize düşen sadece bu güvene layık olacak kabiliyeti ortaya koymak ve her zaman olduğu gibi gece gündüz demeden çalışmaktır. Unutmayalım Türkiye büyüdükçe, geliştikçe, güç ve imkan sahibi oldukça tüm bölgemizin ve hatta tüm dünyanın dikkatini üzerine çekmektedir. Bizler var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“ONLAR İNDİKLERİ YERDE KALDILAR”

Milletvekili Koncagül’ün ardından konuşan AK Parti MKYK Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, “Yüreklerimizi birleştirerek, omuzlarımızı birbirine sıkı sıkı dayayarak bir ve beraber hareket ederek 2023 yılında yaklaşmakta olan seçimlerde de inşallah bu birlik ve beraberliğimizi göstereceğiz. Zaman içerisinde bu trenden inenler oldu. Gördük ki onların trenden inmesinin bu millete herhangi bir zararı olmadı. Onlar indikleri ile kaldılar. Bizim asıl istediğimiz AK Parti’nin iktidarda olması değil. Bizim asıl istediğimiz istikrarlı bir şekilde Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü ve ilelebet payidar kalabilmesidir” dedi.

“TEKİRDAĞ’DA BİRİNCİ PARTİ AK PARTİ OLACAK”

Tekirdağ’da milletvekili sayısının 8 olduğunu kaydeden Milletvekili Yel, “Şimdi bundan sonraki amacımız bu 8 milletvekili içerisinde en fazla sayıda milletvekilini cumhur ittifakı olarak alabilmek. Bunun için de sahada hep beraber geziyoruz ve görüyoruz. İnanıyorum 2023 seçimlerinde AK Parti Tekirdağ’da birinci parti olacak inşallah” diye konuştu.

“ÖYLE BİR KAZANACAĞIZ Kİ HİÇ KİMSE KAYBETMEYECEK”

Milletvekili Yel’in konuşmasının ardından toplantının kapanış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, “Kıymetli dava arkadaşlarım. Millete hizmet yolunda büyük bir özveri ile çalışmaya devam ediyor, hedef ve ideallerimize kararlı bir şekilde yürüyoruz. Hizmet misyonuyla hareket eden, şuurunu ve motivasyonunu değer üretmekte bulan bir gelenek olarak Türkiye’de dünyada benzerine az rastlanan bir değişim gerçekleşti. Geçtiğimiz 20 yılda, milletimizin her meselesini nasıl çözdüysek, bundan sonra da çözmeye devam edeceğiz. Hizmette amasız ve fakatsız kararlı bir duruşun adresi AK Parti’dir. İnanıyoruz ki; bu aziz millete hizmet etmek de bir nasip işidir. Aşılamaz denilen birçok şey bu anlayışla aşılmış, yapılamaz denilen eserlerin altına imza, millet sevdasıyla atılmıştır. Milletimiz bunun farkındadır. Siyasetin de samimiyetin de özünü bilir. AK Parti’nin vizyonu, bir bütün olarak güçlü Türkiye’yi, aydınlık ve müreffeh yarınları inşa etme vizyonudur. Türkiye için hiçbir hayali, hiçbir projesi olmayanlar, sadece reklam ve imaj çalışmalarıyla milletimizin güvenini kazanamayacaklar. Ülkemiz; yasakların, baskıların, çetin ve soğuk darbe günlerinin pençesinden kurtularak; her bir köşesinde yükselen hizmetlerle, iç ve dış politikadaki kararlı duruşuyla; eğitim, sağlık ve savunma sanayi başta olmak üzere birçok alanda bağımsızlık için gayretle bugünlere ulaştı. Bir kişiye düşmanlıktan başka bir motivasyonu, onun ideallerine ve kararlı duruşuna ket vurmaktan başka emelleri olmayanların; ülkemizin kazanımlarını birer birer harcamasına, geleceğini ve umutlarını yok etmesine izin vermemek için büyük bir aşkla koşmaya devam edeceğiz. Güzel yarınlar için sabırla, fedakarlıkla, gayretle, dirayet ve bin bir emekle çalışmak için hazırız. Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!