Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇETİNTAŞ: “VATANDAŞLARIMIZDAN RİCA EDİYORUM”

ÇETİNTAŞ: “VATANDAŞLARIMIZDAN RİCA EDİYORUM”
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs Salgını’na karşı vatandaşları tedbirlere uymaya davet etti.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, açıklamalarda bulundu.

“VATANDAŞLARIMIZA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Pandemi nedeniyle vatandaşlarla dijital ortamdan iletişime geçtiklerini ifade eden Çetintaş; “Pandemi hepimize zor günler yaşatıyor. Fakat bu durum vatandaşlarımızdan uzak duracağımız anlamına da gelmiyor. AK Parti gönüllerin partisidir. Sağlık Bakanlığımızın uyguladığı tedbirler kapsamında vatandaşlarımızla çevrimiçi ortamlarda bir araya gelmeye çalışıyoruz. Telefonla veyahut mesaj atarak tüm vatandaşlarımız bizimle iletişime geçebilirler. Parti teşkilatımızda da vatandaşlarımıza sosyal mesafeye uygun olarak hizmet veriyoruz. Bu dönemde toplantılarımızı da çevrimiçi dijital ortamdan yapıyoruz. Hizmet aşkımız özellikle bu zor dönemde de aralıksız devam edecek. AK Parti, hizmet partisidir. Biz hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi.

“TEMİZLİK, MASKE, MESAFE”

Tekirdağ’da vaka artış hızının yüzde 100’e yaklaştığını ifade eden Çetintaş; “Tekirdağ, bundan kısa bir süre önce tedbirlere uyma noktasında, Sağlık Bakanımız sayın Dr. Fahrettin Koca’nın da deyimiyle ‘örnek il’ olmuştu. Biz yine örnek iliz. Fakat son dönemlerde vaka artış hızımız kış ayının da gelmesiyle yükselişe geçti. Çerkezköy’de de vaka sayılarımız ciddi oranlara ulaştı. Tabi bunda transit geçiş noktası olmasının önemi büyük. Bizlere bu konuda düşen görev, tedbirlere harfiyen uymak ve Sağlık Bakanlığımızın koordinesinde yapılan çalışmalara destek olmaktır. Sağlık çalışanlarımıza, esnaflarımıza ve işyerleri kapanan hemşerilerimize destek olmak için, sevdiklerimizi kaybetmemek, onlara fiziki olarak uzak kalmamak için bizler üzerimize düşeni yapmalıyız. Hepimize bu konuda büyük görevler düşüyor. Şimdilik aile, arkadaş buluşmalarımıza kısa bir ara vermeli ve aramıza mesafe koymalıyız. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi ‘TMM’ olarak adlandırdığımız, temizlik, maske ve mesafeden ödün vermeden tedbirlere harfiyen uymalıyız. Büyük güçlü Türk Milleti, tedbirlere uyarak bu zor günleri de aşacaktır. Kısa sürede aşı çalışmalarının da tamamlanmasıyla inşallah en kısa zamanda bu beladan kurtulacağız. Rabbim, bize güç versin bu dönemde. İnşallah kısa sürede bu beladan kurtulacağız” diye konuştu.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!