Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

CUMHURİYETİN 100'ÜNCÜ YILINA YAKIŞAN ANIT, TÖRENLE AÇILDI

CUMHURİYETİN 100'ÜNCÜ YILINA YAKIŞAN ANIT, TÖRENLE AÇILDI
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren KMS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yurttaş tarafından yaptırılan Atatürk Büstü, düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Engin, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, öğretmenler, sanayiciler, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından KMS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yurttaş konuşmasını gerçekleştirdi. Yurttaş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Tüm katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim. Sayın Çerkezköy Kaymakamımım, belediye başkanım, sivil toplum kuruluşu temsilcilerim, kamu kurum ve kuruluşu temsilcilerim katılımınız için herkese teşekkür ederim. Güzel bir anıtı kazandırdık. Daha iyisini de gerçekleştiririz inşallah. Sağ olun var olun” dedi.

“RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM”

Yurttaş’ın ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da konuşmasında; “Bugün önemli bir gün. Dünya tarihi için, Türkiye tarihi için önemli bir gün. Dünya tarihini değiştiren tarihlerden biri bugün. Bugüne kadar verdiğimiz şehitleri, 18 Mart’ta verdiğimiz şehitleri rahmetle minnetle anma günü. Bu vesileyle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Böylesine güzel bir günde böyle güzel bir anıtı açtığımız için Kemal Amcamıza teşekkür ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlamamız lazım, anmamız lazım. Bu vesileyle 18 Mart Şehitler Haftamız kutlu olsun. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum” dedi.

“AÇILIŞTA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Son olarak Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü de konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Saygıdeğer misafirler hepiniz hoş geldiniz. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108’inci yıldönümünü kutluyorum. Milletçe onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz, şeref duyuyoruz. Bu toprakları bize vatan yapan tüm şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Bu anlamlı günde Çanakkale Zaferi’nin eşsiz kumandanı, Anafartaların Kahramanı, Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz devlet adamı, Milletimizin ışık kaynağı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyorum. Bu açılışta sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Daha önce Kemal Beyle görüşmemizde açılış tarihi farklı bir gün olarak görülüyordu ama o tarihin hem bayrama hem de Pazar gününe denk gelmesinden dolayı bu güne aldık. Bugün bu anlamlı günde büyük önderimize olan minnet ve şükran duygularımızı bu anıtın açılışı ile birlikte ifade etmeye çalışıyoruz. Anıtın açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Atatürk sevgisinin daha da perçinlenmesi için inşallah bu anıt vesile olur. Büyük önderimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, hepinizi saygıyla, sevgiyle anıyorum” dedi. Konuşmaların ardından anıtın açılışı gerçekleştirildi.

PLAKET TAKDİM ETTİ 
Kaymakam Nazmi Günlü’nün konuşmasının ardından konuşmasının ardından; Lale Yurttaş; Eylül, Emel, Kaan, Lale ve Tolga Yurttaş ailesi adına hazırlanan plaketi, Kaymakam Günlü ile birlikte Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100. Yıl Anıtı’nı ülkemize kazandıran Kemal Yurttaş’a takdim etti. Plaket takdiminin ardından Kaymakam Nazmi Günlü, davetlilerle birlikte kurdeleyi keserek, 100. Yıl Anıtı’nın açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreni kokteyl ile devam etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!