Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

CÜNEYT YÜKSEL, KIZILPINAR’DA HALKLA BULUŞTU

CÜNEYT YÜKSEL, KIZILPINAR’DA HALKLA BULUŞTU
Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Kızılpınar’da Van’lı meclis üyelerinin düzenlediği programda vatandaşlar ile bir araya geldi.

Kızılpınar Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, AK Parti belediye meclis üyeleri, meclis üyesi adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, “14-28 Mayıs seçimlerinde sizlerin desteğini istedik. Sizlerden aldığımız destekle meclise gittik. Bize oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza hizmet için elimizden geleni yapıyoruz. Hiçbir zaman kurusu seçmende aramadık. Eksiği kendimizde aradık. Kızılpınar’da banka şubesi, PTT ve ATM’nin açılması adına İçişleri Bakanı ile görüşme gerçekleştirdim. Kızılpınar’da postanemizi, banka şubemizi eksikliği ile ilgili eksiklikleri bize dile getirmiştiniz. Ben bu konuda İçişleri Bakanımız ile iki kere görüştüm. Bu iki görüşmede de özellikle not aldı bakanımız. Kızılpınar gibi büyük bir mahallemizdeki ATM ve banka şubesi eksikliğini hep dile getirdim. İnşallah kısa bir süre içerisinde bunların müjdelerini size vereceğiz” dedi.

“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

Sonrasında konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Yüksel; “Maalesef Kızılpınar öksüz ve yetim bırakılmıştır. Son on yılda Büyükşehir Belediyesinin hiçbir nimetinden yararlanamamıştır. Büyükşehir Belediyesi’nin 10 katrilyonluk bir devasa bütçesi vardır. Ancak bugün Kızılpınar’ın alt yapı sorunlarını, sokaklarını ve 2.kata çıkmayan sularını konuşmaktayız. Burada gençlere önem verilmediğini ve kadınların yok sayıldığını konuşuyoruz. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Öncelikle buradan çocuklarımıza ve gençlerimize bir müjde vereyim. Biz içerisinde yüzme havuzundan, futbol, voleybol, tenis sahalarına kadar her şeyin olduğu çocuklarımızın lise, üniversite sınavlarına hazırlandığı çok güzel bir gençlik merkeziyle geliyoruz. Bunu Süleymanpaşa’da yaptım, İnşallah aynısını Kızılpınar’da, Çerkezköy’de, Kapaklı’da da yapacağız. Biz görev süremizde laf üretmedik iş ürettik. İnşallah Kızılpınar’da da böyle yapacağız. Kızılpınar’a bir kadın yaşam merkezi yapacağız. Çalışanlarımızın tamamı da kadın olacak. Çocukları ile gelen kadınlarımız çocuklarını kreşe teslim edecekler. Biz isterseniz havuza gideceksiniz, isterseniz spor yapacaksınız. İsterseniz güzellik merkezine gideceksiniz. Tamamıyla ücretsiz bir kadın yaşam merkeziniz olacak Çalışan kadınlarımızın en önemli sorunu ise kreştir. 0-36 yaş daha sonra 36-72 yaş aralığı için güzel kreşlerimiz olacak. Bunlara sadece bir kreş olarak bakmayın biz burada çocuklarımızı yabancı dil eğitimleriyle hayata hazırlayacağız. Göreceksiniz Kızılpınar’ın alması gereken hizmetin çok fazlasını aldığına şahit olacaksınız. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Süleymanpaşa-Çerkezköy arasındaki mesafeyi ise minimuma indireceğiz. Yıllarca belli başlı kelimeleri kullanarak oy aldılar seçim kazandılar. Ama artık eskisi gibi olmayacak. Göreceksiniz Süleymanpaşa’dan buraya gelmek 30-40 dakikanızı alacak. Nasıl mı olacak? Her ışıkta durmadan. Dal-çıklar, alt geçitler yapıp köprüler inşa edeceğiz. Ya alttan geçeceksin, ya üstten geçeceksin. Amerika’yı yeniden keşfetmiyoruz. Dünya marsa yerleşmeyi planladığı yerde biz hala Kızılpınar’da hala otobüs duraklarını konuşuyoruz” dedi.

“HER ŞEYİ LAYIKIYLA YAPACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe de yapmış olduğu konuşmasında şunları ifade etti; “Değerli hemşerilerim bizler aday adaylık ve sonrasında adaylık sürecimizde, Kızılpınar ve diğer mahallelerimizi sokak sokak gezdik. Ben ayrıca Çerkezköy’ün bütün mahallelerinde yaşadım. Çerkezköy’ün her mahallesinde bir yaşamım geçti. Tüm mahallelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve çözümlerini biliyoruz. Sadece Kızılpınar değil diğer mahallerimizde sorunlar yaşıyor.Projeleri gerçekleştirmek cesur insanların işidir. Öncellikle caddelerimizde ki trafik sorunu çözeceğiz. Büyük projeler yapacağız. Bu büyük projeleri de yapmak, cesur adamların işidir. Biz cesur kadrolar ile bunu yapacağız. Yaşadığımız şehir güzel bir şehir olmak zorunda. Biz buralara halı sahalar, güzel spor kompleksleri yapacağız. Olanı yıkmayacağız, üzerine koyacağız. Biz alt yapısı, çevre düzenlemesi her şeyi hakkıyla yapacağız. Emekçinin yanında olmamız gerekiyor. Eğer emekçi kardeşimin bir durağı yoksa, saçakların altında servis bekliyorsa bu olmaz. Eğer emeklinin gideceği parkı, yeşil alanı yoksa ve emekliye bir şeylerin karşılığını vermiyorsak, kusura bakmayın kimse burada hizmetten söz edemez. Önümüzde güzel bir fırsat var. Önümüzdeki yerel seçimlerde bu makus kaderi değiştirebileceğimiz bir fırsat var ve bu fırsatı hep birlikte değerlendirelim. Değerli hemşerilerim inşallah 31 Martta sizlere hizmetkar olacak kadroları belediyeye taşıyacağız. Sizler çok daha iyisine layıksınız” dedi. Konuşmaların ardından partiye katılanlara protokol üyeleri tarafından rozetleri takıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!