Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

DEVA PARTİSİ’NDE SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI

DEVA PARTİSİ’NDE SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI
DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliğinde seçim güvenliği toplantısı yapıldı. Toplantıda sandıkta yapılması gerekenler, seçim öncesi ve seçim sonrası yapılması gerekenler katılımcılara aktarıldı.

Çerkezköy Belediyesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya, DEVA Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Marmara Bölge Koordinatörü Av. Taşer Kara, DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara, DEVA Partisi ilçe başkanları ve yönetimleri ile partililer katıldı.

“SANDIK BİZİM NAMUSUMUZ”

Toplantının açılış konuşmasını yapan DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, katılımcılara teşekkür etti. Selamlama konuşmasının ardından DEVA Partisi İl Başkanı Çebi; “Seçime kısa bir zaman kaldı. Birlikte el ele verdik, çalıştık. Sınava girmenin zamanı geldi. Her zaman söylüyoruz, ‘Sandık bizim namusumuzdur’ bunun anlam ve önemiyle bu semineri hepinizin dinlemesini istiyorum. Hepimiz yeni siyasetçiyiz. Bu seçim sizin için de benim için de çok önemli. Bize inanan insanlar var. Bizlere gerçekten gönül veren arkadaşlar var. 1 kişi de olsa bin kişi de olsa bu beklentiyi boşa çıkarmayacağız. Sandık çok önemli. Biz sandıklarımıza sahip çıkamazsak bu iş olmayacak. O yüzden hepinizin sandıklarımıza sahip çıkmasını istiyorum” dedi.

“BİR OY BİLE ÇOK ÖNEMLİ”

Sonrasında konuşma yapan DEVA Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Marmara Bölge Koordinatörü Av. Taşer Kara; “Bugün burada toplanmamızın amacı seçim güvenliğini sağlamak. Biz bu toplantılara önem veriyoruz. Seçim tarihi şu an 14 Mayıs olarak gözüküyorsa da resmi bir tarih açıklanmadı. Tarih açıklandığında da bizler aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Altılı Masa’nın paydaşlarının aldığı kararlara uyarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Herkesin hayranlıkla baktığı, herkesin ikinci yüzyılda Türkiye’nin beklentilerini karşılayacak bir program açıklandı. Siyasette her an her şey olabilir. 24 saat çok uzun bir zaman. Biz her zaman kendi üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yerine getireceğiz, sandığa sahip çıkacağız. Hasan başkanımızın dediği gibi ‘Sandık bizim namusumuz’ bir tane oy bile çok önemli. Bir oyla kaybeden muhtarı gördüm. Dolayısıyla sandığa sahip çıkalım. Sandıkta görevli arkadaşlarımızın eğitimlerine önem verelim. Yaptığımız çalışmalarla oy oranımızın daha da artacağını düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Av. Kemal Yücel tarafından katılımcılara eğitim verildi.

ESNAF ZİYARETİ YAPILDI

Daha sonra katılımcılar mavi yelek giyerek esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafların talep ve önerilerini dinleyen partililer, DEVA Partisi’nin eylem planlarını da esnaf ve vatandaşlara aktardı. DEVA Partisi’nin her zaman sahada olacağını belirten İlçe Başkanı Yunus Kara, “Seçimlerin kazananı vatandaş olacak, kazanan Türkiye olacak. Biz çalışmalarımızı bu anlayışla gerçekleştiriyoruz. DEVA Partisi’ni ilçemiz başta olmak üzere tüm yurdumuzda daha yukarılara çekmek amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!