Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

DİLER: “SİZLER BU VATANIN YİĞİT EVLATLARI, KINALI KUZULARISINIZ”

DİLER: “SİZLER BU VATANIN YİĞİT EVLATLARI, KINALI KUZULARISINIZ”
BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler; “Bizler vatanımızda huzur içinde yaşayalım diye bayrak için, can ve mal güvenliğimiz için, topraklarımızı gece gündüz, havada ve karada, soğukta; kar kış demeden hainlerle göğüs göğüse çarpışan, vatanı için hainlere göz açtırmayan, bu vatanın kınalı kuzuları sizlersiniz” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından askere yeni gidecek olan gençlere asker mevlidi düzenlendi.

“RABBİM SİZE GÜÇ VE KUDRET VERSİN”

BBP Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından askere gidecek olan gençlere asker mevlidi düzenlendi. Düzenlenen programda askere gidecek olan tüm gençler için ve ebediyete intikal etmiş şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti edildi. Düzenlenen programda bir konuşma yapan İlçe Başkanı Fatih Diler; “Vatanın öz evlatları, kahraman yiğit askerlerimiz bizim vatanımızın bekçileridir. Bizler vatanımızda huzur içinde yaşayalım diye bayrak için, can ve mal güvenliğimiz için, topraklarımızı gece gündüz, havada ve karada, soğukta; kar kış demeden hainlerle göğüs göğüse çarpışan, vatanı için hainlere göz açtırmayan, bu vatanın kınalı kuzuları sizlersiniz. Vatanı için anadan, yardan hatta kendi canından bile vazgeçen bu vatanın öz evlatları sizlersiniz. Asker ocağı peygamber ocağıdır. Bu topraklar asırlardır savaşlarla alınmış, ecdadımızın, atalarımızın kanlarıyla sulanmıştır. Bu millet Türkü, Kürdü, Lazı, Alevisi, Sünnisi, Boşnağı, Pomağı, Çerkezi, Türkmen’i gibi renk dil ırk ayrımı yapmadan Bosna’da, Malazgirt’te, Çanakkale’de, Sakarya’da, Yemen’de, Viyana’da dünyanın dört bir yanında omuz omuza savaşmıştır. Şehit ve gazilerimizle bu güne kadar bize emanet bıraktıkları bu toprakları aziz vatanı, ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde  hep birlikte kıyamete kadar düşmanlardan hainlerden, vatanımızı ve milletimizi koruyup kollamak hepimizin vazifesidir. Bugün de Kürdü, Türkü, Türkmeni, Alevisi, Çerkez’i, Boşnağı hiçbir ayrım yapmadan ay yıldızlı bayrağın altında bu aziz vatanımızı düşmanlardan, hainlerden bizi bölmeye çalışanlara karşı omuz omuza mücadele edeceğimizden eminim. Askere yeni gidecek olan evlatlarımıza Allah güç kuvvet versin, sağ salim ailelerine ve evlerine dönmelerini cenabı Allah’tan niyaz ederim. Bugüne kadar din için vatan için insanlık ve barış huzur, için şehit olan ecdadımıza, cumhuriyeti bize kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tüm şehitlerimize ahirete göç etmiş gazilerimize tüm ölmüşlerimize, Allahtan rahmet diliyorum.  Mekanları cennet olsun. Hayatta kalan gazilerimize sağlıklı huzurlu ömürler diliyorum” dedi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!