Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’nin 13. Olağan genel Kurulunda 6. kez şube başkanlığına seçilen Murat Koçak’a hayırlı olsun ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. AK parti Tekirdağ 25.26. dönem Milletvekili Ayşe Doğan ve Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı ile dernek yönetimi Murat Koçak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Doğan ve Karaca Koçak’a ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar dilediler. Başkan Koçak da ziyaret nedeniyle teşekkür etti ve başarılı çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi.
DOĞAN VE KARACA’DAN KOÇAK’A ZİYARET

Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca ve yönetim kurulu üyeleri Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- CANDAN BAŞKAN: “ÇOĞALAN MAVİ BAYRAKLAR TEKİRDAĞ’IN GURURUDUR”
- RAHATLIK MI, RİSK Mİ? YAPAY ZEKÂ PSİKOLOJİMİZİ SESSİZCE DEĞİŞTİRİYOR
- KAPAKLI BELEDİYESİ VOLEYBOL TURNUVASINDA BİG BANG SINAV KOLEJİ ŞAMPİYON OLDU
- TRAFİĞİN YOĞUN OLDUĞU KENT İÇİNDEKİ YAYA GEÇİT ÇİZGİLERİ YENİLENDİ
- ZAFER PARTİSİ ÇERKEZKÖY İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ŞAHİN: “ÜMİT ÖZDAĞ, AÇILIM İHANETİNE KARŞI ÇIKTIĞI İÇİN HAPİSTEDİR”
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.