Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

DONDURMA ŞENLİĞİ MİNİKLERİ SEVİNCE BOĞDU

DONDURMA ŞENLİĞİ MİNİKLERİ SEVİNCE BOĞDU
Müjgan-Serkan karagöz Anaokulunda sosyal faaliyetler kapsamında ‘Dondurma Şenliği’nde düzenlendi. Okulda eğitim gören 160 minik öğrenci büyük sevinç yaşadı.

Müjgan -Serkan Karagöz çifti tarafından eğitime kazandırak anaokulunda etkinlikler sürüyor. Pandemi nedeniyle ara verilen etkinliklere ‘Dondurma Şenliği’ ile yeniden start verildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Müjgan Karagöz, konuyla ilgili olarak; “Okul yönetimimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte böyle güzel bir etkinlik yapmayı planladık. Bugün gerçekleştirdiğimiz Dondurma Şenliğimize sponsor olan Çerkezköy’ün ve bölgemizin tanınmış iş insanı Pera Villa Pastaneleri Sahibi Şahin Aktürk bey oldular. Kendilerine bu güzel jesti için çok teşekkür ediyoruz. Düzenlenen bu Dondurma Şenliğinde yavrularımızın ne kadar mutlu olduklarını görmek bizleri de çok mutlu etti. Bizler onlara eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlere de ilgi göstermelerini ve yaşamı sevmelerini ve de birbirleri ile daha iyi şekilde kaynaşmalarını ayrıca arkadaşlıklarını pekiştirmelerine vesile oluyoruz. Bu etkinliğimize dondurma sponsoru olan Pera Villa pastaneleri Sahibi hayır sever iş insanı Şahin Aktürk’e ve emeği geçen okulumuzun idari kadrosu ve tüm öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Müjgan Karagöz konuşmasını tamamladıktan sonra Şahin Aktürk’e özel olarak seramike yapılan okulun fotoğrafını takdim etti. Şahin Aktürk de her zaman eğitime destek olduğunu ve bu konuda da desteklerinin devam edeceğini belirtti.

“OKULUMUZDA 160 ÖĞRENCİ ÖĞRENİM GÖRÜYOR”

Daha Sonra konuşan Müjgan–Serkan Karagöz Anaokulu Müdür Yardımcısı Ali Alparslan Bayan da, “Anaokulumuzda olarak 160 öğrenci eğitim görmektedir. Pandemi sonrası ilk şenliğimiz bugün düzenlediğimiz Dondurma Şenliği oldu. Ay sonuna kadar Karpuz etkinliği ve Piknik şenliği olarak iki şenlik daha gerçekleştireceğiz. Biz bir yıl boyunca çocuklarımızın eğitim sonrası eğlenceli şekilde etkinlik yapmayı planlamıştık. Bugün ilk eğlenceli etkinliğimizi Dondurma şenliği ile başlattık. Okulumuzda eğitim gören 160 öğrencimiz Kardelen, Lale, Menekşe, Karanfil, Ayçiçeği ve Papatya sınıflarında eğitim görüyorlar. Dondurma Şenliğimize katkı sağlayan emeği geçen öğretmenlerimize ve şenliğimize sponsor olan iş insanımız Pera Villa Pastaneleri sahibi Şahin Aktürk’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENMENİN KEYFİNİ YAŞADILAR

Müjgan-Serkan Karagöz Anaokulu Dondurma şenliğinde minik öğrenciler hem dondurmalarını yediler hem de öğretmenleri ile müzik eşliğinde birlikte oynayarak gönüllerince eğlenmenin keyfini doyasıya yaşadılar. Öğrencilerin mutluluğunu ve coşkusuna ortak olan öğretmenlerde çocukları mutlu görmek kendilerini daha da mutlu ettiğini ve her birini kendi öz evlatları gibi çok sevdiklerini dile getirdiler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!