Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

DÖNMEZ; “YAPTIĞIM AÇIKLAMALAR BAZILARINA DOKUNMUŞ”

DÖNMEZ; “YAPTIĞIM AÇIKLAMALAR BAZILARINA DOKUNMUŞ”
CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş’a yaptığı açıklama ile cevap verdi.

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, geçtiğimiz günlerde yaşanan 6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Konuya ilişkin AK Parti hükümetinin önlem almadığına aksine, taciz ve istismar olaylarının artmasına sebep olduğuna dair; "AKP zihniyeti istismar vakalarının önünü açan politikalarını ilmek ilmek ördü. 4+4+4 eğitim sistemine geçilerek “kesintisiz ve zorunlu eğitim” ortadan kaldırıldı. Yüz binlerce çocuk örgün eğitim dışına çıkarıldı, çocuk işçiliğinin, çocuk evliliklerinin ülkesi yaratıldı. Çocuklar cemaatlere mecbur bırakıldı. Ayrıca çocukları istismar edenlerin “cezasızlıkla” ödüllendirildiği bir utanç tablosuna dönüştürüldü" ifadelerine yer vermişti. Konuya ilişkin olarak AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş da ilgili bakanlıkların konuya müdahil olduğunu ve konunun takipçisi olacaklarını belirterek, CHP’de taciz vakalarını sıralamıştı. CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez de, Çetintaş’ın ifadelerine cevap verdi.

“AK PARTİ İKTİDARINDA FUHUŞ YÜZDE 790 ARTMIŞTIR”

Dönmez, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “AKP İlçe Başkanı’na cevap. 6 yaşındaki kız çocuğunun yaşadığı cinsel istismar ile ilgili yaptığım açıklamalar bazılarına, dokunmuş. Buna hiç şaşırmadım doğrusu. Olayı sulandırmak için CHP içinde yaşandığı iddia edilen bazı olayları 6 yaşındaki çocuğa yaşatılan bu iğrenç cinsel istismar olayı ile karşılaştırıyor. Beyefendi "6 yaşında çocuk " diyorum, anlatamıyorum herhalde. Siz gayet iyi anlıyorsunuz da anlamak işinize gelmiyor." konunun yargıya intikal ettirildiği, ilgili bakanların incelediği" ifade edilmiş. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sn. Derya Yanık " Bu olaydan iki yıldır haberimiz vardı " dedi. Maşallah, bayağı hızlı inceliyorlar. İki yıldır ne yargılanan var ne tutuklanan. Bizim de bunlara inanmamızı bekliyorlar. Beklemekle kalmıyorlar, bir de akıl öğretiyorlar. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye'yi ayağa kaldıran ve tecavüzcülere af getiren düzenleme ile ilgili bir açıklama daha yaptı. "Küçüğün rızası" diyerek çocuğun 'kendi iradesi ile karar alabileceğini' iddia eden Bozdağ, "yasa geriye dönük olacak, geleceği kapsamayacak" dedi. Bu açıklamasıyla da tecavüzcülere af getirileceğini itiraf etmiş oldu. İşlerine gelince 6 yaşındaki çocuğun kendi iradesinden bahsediyor. Şimdi bu zihniyet mi konuya müdahil olacakmış! Geçiniz efendim. Bu arada küçük bir bilgi paylaşmak isterim; 14 yıllık AKP iktidarında fuhuş yüzde 790, cinsel taciz yüzde 449, çocuklara cinsel istismar yüzde 434 artmıştır. AKP iktidarının ülkemize getirdiği ve yaşattığı insanları ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı dili AKP İlçe başkanı da kullanmış. Diyarbakır annelerinden bahsetmiş. Sayın başkan; Annelerin yaşadığı acıları yarıştırmayın. Her anne evladına kavuşmak ister. Bizler evladına kavuşmak isteyen anneleri sizin gibi ayrıştırıp siyaset malzemesi yapmıyoruz. Evlatlarını Terör Örgütü PKK’nın pençesinden kurtarmak isteyen Diyarbakır annelerinin acılarını da evlatları gözaltında kaybolan ya da evlatları faili meçhul siyasi cinayetlere kurban giden Cumartesi annelerinin de acılarını paylaşıyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!