Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

EMEL ŞENCAN YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

EMEL ŞENCAN YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Genel Kurulu 9 Haziran Pazar günü 13:00-17:00 saatleri arasında ilçe binasında yapıldı. Kongrede tek aday olarak seçimlere giren mevcut ilçe kadın kolları başkanı Emel Şencan yeniden başkanlığa seçildi.

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan, “Tüm ülkemizin gündemi olan değişimin belirgin emarelerini gördüğümüz başarılı bir yerel seçimi geride bıraktık. Bu seçim maratonunda bizlerle yol yürüyen tüm CHP teşkilatına minnetlerimi sunuyorum. Ülkemizde umutları tekrar yeşerten, Cumhuriyet ateşini harlayan, demokrasi emanetinin heyecanını coşturan bu süreçte sizlerle birlikte emek vermenin mutluluğunu, gururunu yaşadığımı bilmenizi istiyorum. Seçim döneminin başında bir tespit yapıldı, ‘seçim evlerin içinde, kadınların kalbinde kazanılacak’ dendi. Bu değişime kadını ikna edersek memleketi ikna ederiz fikrinde birleşildi. Öyle de oldu. Dün olduğu gibi bugün de memleket kadının elinde, kadının evinde yüceldi. Şüphe yok ki yarın da bu böyle olacak. Kadın isterse değişecek, kadın isterse memleket muasır medeniyetler seviyesine erişecek. 2021 yılında başladığımız Kadın Kolları Başkanlığı görevi boyunca teşkilatımıza yakışanı yapmak, Atatürk’ün emaneti cumhuriyeti, Cumhuriyet kadını gibi koruyup kollamak, ileriye taşımak için elimden geleni yaptım. Şimdi sizlerin de desteği ve rızasıyla bu göreve bir kez daha talibim. Başardık, başarmak için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bir çift Mavi gözün ışığında cumhuriyet kadınına yakışır şekilde sizlerle birlikte” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından divan heyeti oluşturuldu. Divan başkanlığına İl Başkan Yardımcısı Gülşah İkizoğlu getirilirken, katip üyeliklere de Nurcan Karaca ve Av. Elif Nur Memiş seçildi. Faaliyet raporunun okunması ve oy birliği ile kabul edilmesinin ardından CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, “Bir seçim atlattık. Heyecanımız çok yüksekti, çok yorulduk ama tatlı bir yorgunluktu. Bu yorgunluğumuzu kazanarak giderdik. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını belediyeye dikmek gurur ve onur verici ama bir de onu kaybetmemek lazım. Onun için çok çalıştık, herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi

“YÜZ YILLIK ÇINARIN DALLARIYIZ”

İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, “Yüz yıllık çınarın dallarıyız. Bununla da gurur duyuyoruz. Bu ulu çınarın dalları olarak kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, partimizin ilkeleri doğrultusunda çalıştığımız müddetçe hiçbir problem kalmaz. Görevimiz hem Cumhuriyet Halk Partisi ailesini büyütmek hem yerelde olduğu gibi genelde de iktidar olabilmek. Çünkü bu ülkenin bütün cefasını kadınlar çekiyor. Ülkemizin geleceği iyiye gitmiyor. Eğitim sistemi, hukuk, Anayasa, hiçbir şey tanımayan bir yönetimle karşı karşıyayız. Ben ülkemizi de kadınların kurtaracağına inanıyorum. 2020’de ilçe başkanlığı görevine geldim. 20 yıldır bu partiye emek veren biriyim. Ben de Kadın Kolları’ndan geliyorum. O yüzden Kadın Kollarının önemini çok iyi biliyorum. İlçe Yönetimi olarak kadın kollarının ve gençlik kollarının her zaman yanında olduk. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ŞENCAN GÜVEN TAZELEDİ

İlçe Başkanı Ayfer Dönmez’in konuşmasının ardından seçimlere geçildi. Mevcut Başkan Emel Şencan’ın tek aday olarak katıldığı seçimde, partililer için 2 sandık kuruldu. Bin 171 delegeden 264’ü sandık başına giderken, geçerli 263 oyu alan mevcut İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan, yeniden  güven tazeleyerek başkanlığa seçildi. Emel Şencan başkanlığındaki yönetimde Gülşah Bağbek, Banu Çelebi, Asuman Demirbaş, Meral Deniz, Nevriye Düzgün, Şadiye İşcan, Emine Hepşen Kerti, Bilgay Korkmaz, Neslihan Özmen ve Nilüfer Tanyıldız yer aldı.

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!