Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE YENİDEN ARAÇ TAHSİS EDİLDİ

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE YENİDEN ARAÇ TAHSİS EDİLDİ
Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün kullanması amacıyla 2 araç tahsisinde bulunuldu.

Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından, emniyet hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütebilmesi amacıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kullanması amacıyla 2 adet araç desteğinde bulundu. Araçlar, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen protokolün ardından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Müdürlüğü’ne teslim edildi.

“ARAÇLARIMIZ İLÇE EMNİYETE HAYIRLI OLSUN”

Derneğin amacının ilçede emniyet ve asayiş hizmeti veren kurumları güçlendirmek olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Gürkan Yılmaz, “Emsallerine örnek çağdaş hizmetin koşullarına cevap verecek hale gelmesine yardımcı olmak, bu amaçla görev yapan birimlerin hizmetlerinin yürütülebilmesi için dernek yönetimi tarafından her türlü ihtiyaç ve desteği yerinde tespiti yapılarak gerekli görülen harcamaları yapmak amacı ile 16 Şubat 2021 tarihinde kuruldu. 10 Nisan Polis haftasını kutlamak ve mevcut durumdaki acil ihtiyaç olarak görülen iki araçlık açığın kapatılması için dernek üyeleri bünyesinde bir çalışma yaptık. Araçlarımızın sponsoru Başoğlu Kablo ve Merger Ayakkabı oldu. Firmaların yetkilileri derneğimizin üyesidir. Araçlarımızın Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Araçların Çerkezköy emniyetine hayırlı olmasını temenni eden Dernek Başkanı Gürkan Yılmaz, amaçlarının dernek olarak emniyete hibe yöntemi ile araç kazandırmak olduğunu kaydetti.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Dernek olarak emniyetin eksiklerini tamamlamak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Yılmaz, “Yeni bir derneğiz ve üyelerimiz güncellendi. Toplam 16 üyemiz bulunmaktadır. Derneğimizde Sadettin Hasanoğlu Başkan Yardımcı, Atakan Türkmen Sayman, Barış Ülker Sekreter, Cemal Bahadır Murat, Yüksel Karip, Ercan Özdemir, Okan Turan, Kenan Topcu, Adem Genç, Yusuf Kılıç, Özgür Bozdağ, Oktay İnal, Seçkin Tunç, Mesut Ağırtaş, Özkan Koç asil üye olarak görev yapmaktadır. Çekirdek kadro ile yolumuza devam edeceğiz. İlerleyen günlerde çok daha güzel işler yapacağız. Amacımız emniyete hibe yöntemi ile araç kazandırmaktır” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya da yaptığı çalışmalardan dolayı dernek yönetimini kutladı ve araç desteği için teşekkür etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!