Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

ERBAKAN GİTTİĞİ HER YERDE 2 BİN ARABA İLE KARŞILANIYOR

ERBAKAN GİTTİĞİ HER YERDE 2 BİN ARABA İLE KARŞILANIYOR
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, Çerkezköy’de bir dizi ziyarette bulundu. Burada basına özel açıklamalarda bulunan Aydal, Yeniden Refah’ın Türkiye’nin her karesinde halk tarafından büyük bir teveccüh ile karşılandığını ifade etti.
MUSTAFA ÇETİN

Prof. Dr. Doğan Aydal, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın gittiği her şehirde 1000, 2000 araba ile karşılandığını söylerken, kongrelerini rekor sayılarda gerçekleştirdiklerini, dip dalga olarak iktidara yürüdüklerini ifade etti. Aydal, Yeniden Refah Partisinin üye kaydetme noktasında üst üste gelen birinciliklerinin akabinde, yargıtayın her ay ilan ettiği verileri açıklamayı kestiğini söylerken, “Islak imzalar ile 400 bin üyemiz var. Yıl sonuna kadar 500 bini hedefliyoruz. Böylece en çok üyesi olan 4 partiden biri olacağız” dedi.

“CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ADAY OLMAYABİLİR”

Prof. Dr. Doğan Aydal, Ak Parti’nin oy oranının çok ciddi oranda düşüşte olduğunu söylerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaybederek gitmek istemeyeceği için aday olma ihtimalini zayıf gördüğünü açıkladı.

“SEÇİME TEK BAŞIMIZA GİRECEĞİZ”

Aydal, seçime tek başlarına gireceklerini söylerken, Cumhur veya Millet ittifakında yer almayacaklarını ancak gerekli şartlar oluşursa yeni partiler arasında bir anlaşma zemininin mümkün olduğunu açıkladı. Aydal, “Devlet tecrübesi ile geliyoruz. Devletin en mahrem noktalarında görev aldım. Umut olmaya geliyoruz. Hazırladığımız Milli Kaynak paketlerimiz milletimize kurtuluş olacak” dedi.

“YETİŞMİŞ İNSANLARIMIZA KULAK VERİLMESİ LAZIM”

Dünya’da gerçekleşen Metaverse, CRSPR, Blockchain, Big Data, Neuralink, Singularity gibi teknolojik ve bilimsel gelişmeleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti doğru okuyabiliyor mu şeklinde yöneltilen soruya Aydal, “Ülkemizde yetişmiş çok fazla insan var. Asıl konu yetişmiş insanları dinleyen bir akıl olmaması” dedi.

“BLOK ZİNCİRİ KULLANILMALI”

Aydal, kripto paralar ve blok zinciri sisteminede değinerek, “Blockchain sistemi üzerinden D8 coinin oluşturulup Müslüman Ülkeler arasında ticarette aktif bir şekilde kullanılması gerekiyor” dedi.

“KARL MARX VE ENGELS YANILDI”

Dünya Ekonomik Formu’nun, “Hiçbir şeye sahip olmayacaksınız ama çok mutlu olacaksınız” şeklinde ortaya koyulan paydaş kapitalizmi kavramına değinen Aydal, Karl Marx ve Engels’inde aynı hataya düştüğünü, insanları melek gibi görerek yanlış bir saptama yapıldığını söyledi.

“DEVLETLERİ DEVLETLER YÖNETMİYOR”

Amerika Birleşik Devletleri üzerindeki küresel lobi faaliyetleri hakkında yöneltilen soruya cevap veren Aydal, “Devletleri yönetenlerin devlet idarecileri olmadığını gördüğün anda problemleri çözmeye başlıyorsun” dedi.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!