Ergene Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen Sünnet Şöleni kapsamında, 6 yaş ve üzeri çocuklar için başvuru süreci başladı. Kayıtlar, 10 Haziran ile 1 Temmuz tarihleri arasında Ergene Belediyesi Kültür Merkezi ve Belediye Hizmet Binalarında yapılabilecek.
“ÇOCUKLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, çocukların mutluluğunun ve ailelerin heyecanının kendileri için büyük önem taşıdığını belirtti.
Başkan Topak, “Ergene Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Sünnet, ailelerimiz için önemli ve özel bir gün. Bizler de bu anlamlı süreçte evlatlarımızın mutluluğunu paylaşmak, ailelerimizin heyecanına ortak olmak istiyoruz. Çocuklarımızın sağlığını ve mutluluğunu her şeyin üzerinde tutuyoruz. Başvurularımızın tamamlanmasının ardından yavrularımız için unutulmaz bir sünnet şöleni düzenleyeceğiz. Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm, ailelerimizin mutluluğu bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Ergene’mizde yaşayan 6 yaş ve üzeri çocuklarımızın ailelerini başvuru sürecini takip etmeye davet ediyorum” dedi.
BAŞVURULAR BELEDİYE HİZMET BİNALARINDA YAPILACAK
Başvuruların 10 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında Ergene Belediyesi Kültür Merkezi ile Belediye Hizmet Binalarında alınacağını belirten Başkan Topak, detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların 444 59 43 numaralı hattan belediyeye ulaşabileceklerini ifade etti.
GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLENECEK
Kayıt sürecinin tamamlanmasının ardından Ergene Belediyesi tarafından düzenlenecek Sünnet Şöleni’nde çocuklar ve aileleri unutulmaz bir gün yaşayacak. Şölende çeşitli etkinliklerin de yer alması planlanırken, çocukların bu özel günlerini coşkuyla kutlamaları hedefleniyor.





Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.