Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ERSEÇKİN; “AMACIMIZ, SERVİS ARAÇLARININ YAŞADIĞI MAĞDURİYETİ DİLE GETİRMEKTİ”

ERSEÇKİN; “AMACIMIZ, SERVİS ARAÇLARININ YAŞADIĞI MAĞDURİYETİ DİLE GETİRMEKTİ”
İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin; “Amacım, Çerkezköy’ün şu anda göz ardı edilen ve defalarca servis taşıma kooperatifleri tarafından dile getirilen mağduriyetlerini, aşamadıkları okul saati sebebi ile sıkışmış bir sistemi dile getirmekti” dedi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdaki yanlış anlaşılmalarla ilgili basın açıklamasında bulundu. Yazılı basın açıklamasında bulunan Erseçkin, amacının servis şoförlerinin yaşadığı mağduriyeti dile getirmek olduğunu söyledi.

“AMACIM, ŞOFÖRLERİN MAĞDURİYETLERİNİ DİLE GETİRMEKTİ”

Erseçkin, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Dün sabah saatlerinde kendi aracım ile seyir halinde iken karşılaştığım durum sayesinde sosyal medyamdan yapmış olduğum paylaşım, servis taşımacılığı yapan, olayla ilgisi bulunmayan diğer şoför vatandaşlarımız tarafından yanlış anlaşılmıştır. Sosyal medyam üzerinden yaptığım paylaşımı İYİ Parti İlçe Başkanlığı vasfım ile gazetesine taşımış olan basın mensubu arkadaşıma öncelikle teşekkür ederim. Anlıyorum ki paylaşımlarımız kıymet görüyor ve kamuoyu oluşturuluyor. Ancak burada ince bir detay atlanmış. Paylaşımımın ilk bölümünde bu kusuru işleyen servis şoförümüz ile ilgili uyarı mahiyetinde bir durumu aktardım. İkinci kısımda ise özellikle pandemi sürecinde kapalı kalan okullarımız ve durmuş olan bir sektörde büyük bir zarara uğramış servis taşımacılığı yapan kıymetli paydaşlarımızın mağduriyetlerini dile getirmek istedim. (Paydaşlarımız diyorum çünkü anneyim. Benim de çocuklarım okula gidiyor aynı zamanda servis hizmeti ile paydaş olduğu bir işletme mensubuyum) Amacım, Çerkezköy’ün şu anda göz ardı edilen ve defalarca servis taşıma kooperatifleri tarafından dile getirilen mağduriyetlerini, aşamadıkları okul saati sebebi ile sıkışmış bir sistemi dile getirmekti. Paylaşımda da özellikle bunu dile getirerek aslında bir çözüme davet etmiştim. Ancak camianın tüm mensupları bunu üzerine alarak haklı tepki göstermişlerdir. Uyarım bireysel ve tüm kurumlara da iletişime geçerek uyarımı yapmış bulunmaktayım” dedi.

“YANLIŞ ÜZERİNDE ASLA DİRETMEM”

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Erseçkin; “Dün akşam saatlerinde İl Trafik Denetleme Şube Müdürümüz Sayın Nurcan Şaylı bizzat aramışlar ve konu ile ilgilenmişlerdir. Kendilerine de bunu temelden çözmek gerektiğini ve tek tek şu kişi diye bireyselleştirmeden aslında o konunun saat düzenlemesi yapılmadığı takdirde buna mecbur bırakılan şoförlerimizin başına olası kazaların kaçınılmaz olduğunu dile getirdim. Müdürümüz Nurcan Şanlı Hanım bu konuyu Vali Bey ile görüşerek ileteceğini ve konu üzerine mutlaka çalışılacağının bilgisini vererek telefon görüşmesini sonlandırdık. Bir taraftan yaratmış olduğum kamuoyunun umarım yapılacak yeni düzenlemeler ile amacına ulaşmasına vesile olabileceğim için yaşadığım mutluluk, diğer taraftan tüm servis taşımacıları tarafından yanlış anlaşıldığım için üzgünüm. Özür dilemeyi kendime her zaman erdem sayar, yanlış üzerinde asla diretmem. Yanlış anlaşıldı isem tüm servis taşımacılarımızdan özür diliyor, ancak bu sağduyum sayesinde de inşallah toptan mağdur olduğumuz bu saat düzenlemesine ön ayak olabilir isem de teşekkür bekliyor. Birlikte iş birliği ile güzel bir Çerkezköy de yaşamak dileklerimle” ifadelerine yer verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!