Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ERSEÇKİN; “YERELDE VE GENELDE AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

ERSEÇKİN; “YERELDE VE GENELDE AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Çerkezköy Ekspres Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. İYİ Parti’nin yerelde ve genelde tüm vatandaşların daha iyi bir geleceği olması için mücadele ettiklerini belirten Erseçkin, kadınların siyasette daha aktif bir şekilde rol alması gerektiğini söyledi.

İyi Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, kadınların siyasette daha aktif bir biçimde rol almasını istediğini ifade etti. Ayrıca Erseçkin, “Kadınların girdiği her ortamda başarının arttığını gözlemliyoruz” şeklinde konuştu. Çerkezköy Ekspress Gazetesinin sorularına cevap veren Erseçkin, gündemi değiştirecek bir röportaja imza attı. Bölgedeki uyuşturucu sorunundan, mevcut yerel yönetimlerin çalışmalarına, üye çalışmalarından, proje fikirlerine kadar birçok soruya cevap verdi.

“ÜYE SAYIMIZ ARTIYOR”

Üye çalışmalarınız ne durumda? sorusuna Erseçkin; “Biz insanların bize gelmesini beklemiyoruz, bizler vatandaşın ayağına gidiyoruz. Açık alanlarda stant çalışmaları ve ev, esnaf, dernek ziyaretleri düzenliyoruz. Bu çalışmalar üye sayılarımızı arttırıyor”

“BEKLENTİLER NELER?”

Çerkezköy vatandaşlarının İYİ Parti’den beklentileri nelerdir= sorusuna Erseçkin; “Vatandaşlarımız bizlerden çok şey bekliyor. Bizler de halkımızla iç içe olarak onların sorunlarına kulak vererek yolumuza devam ediyoruz. Yerel ve genel bağlamda Çerkezköy için aydınlık bir geleceğin inşaatı noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerinde bulundu.

“VAHAP AKAY’I BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın çalışmalarından memnun olup olmadığı sorusuna Erseçkin: “Vahap Bey ile seçim sürecinde aktif olarak beraber çalıştık. Ona o zaman nasıl güveniyorsak şimdi de aynı güveni besliyoruz. Yol kazaları olmuş olabilir, SN. Belediye Başkanımıza gereken süreyi vermemiz ve kendisine güvenmemiz gerekiyor” şeklinde cevap verdi.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE

Uyuşturucu ile mücadelede ise Erseçkin: “Gençlerimiz ile sürekli bir araya gelerek onların vatanına milletine nasıl hizmet edebileceğini anlatmaya çalışıyoruz. Gençlerimize kayıtsız kalmamız olanaksız. Olumsuz süreçlerin düzeltilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Siyaset biraz da bunun için var” şeklinde konuştu. “Gençlerimiz siyasetin içinde de aktif biçimde yer almalıdır” ifadelerinde bulundu.

ÇERKEZKÖY BELEDİYE MECLİSİ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR?

Çerkezköy Belediye Meclisinde yürütülen çalışmalar ve grubu bulunan partilerin katkılarını nasıl görüyorsunuz? sorusuna Erseçkin; “Bizler İYİ Parti olarak belediye meclisinde vatandaşın yararına olan durumların dile getirildiğine şahit olduk. Bizler sadece sorunların değil, çözüm önerilerinin de dile getirilmesini istiyoruz. Yalnızca Milliyetçi Hareket Parti’sini sahada göremiyoruz, kendileri sadece mecliste muhalefet yapmak ile kalıyor. Biz çözüm önerileri görmek istiyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!