Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ERSEÇKİN’DEN BASIN ZİYARETİ

ERSEÇKİN’DEN BASIN ZİYARETİ
İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Çerkezköy Ekspres Gazetesi’ni ziyaret etti. Burada yerel ve genel gündemle alakalı açıklamalarda bulunan Erseçkin, ülkemizin dört bir yanında devam eden yangınların bir an önce sönmesi temennisinde bulunarak, zarar gören bölge halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Ekspres Gazetesi’ni ziyaret etti. Erseçkin, yerel ve genel gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

“YEREL BASINA DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

24 Temmuz Gazeteciler Bayramı nedeniyle tüm gazetecilerin Basın Bayramı’nı kutlayan Erseçkin; “Son yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile basının eli kolu, ayağı bağlandı. Tasarruf tedbirleri adı altında yayımlanan bu genelge, zor şartlarda yayım hayatını sürdüren gazetecilerimizi büyük sıkıntıya soktu. Fakat biz İYİ Parti olarak yerel basınımızın her daim yanında olacağız. Bizler basınımıza desteğimizi her zaman sürdüreceğiz. Sizler mesai meftunu gözetmeksizin çalışmalarınıza devam ederken biz de İYİ Parti olarak her zaman sahadayız. Vatandaşlarımızın derdine derman olmak ve ülkemizin dört bir yanına iyilik katmak için sahadayız” ifadelerini kullandı.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Türkiye’nin dört bir yanında devam eden yangınların bir an önce söndürülmesi dileğinde bulunan Erseçkin; “Maalesef Antalya’da başlayan ve tüm Ege’ye yayılan yangınlar hepimizin ciğerlerini yaktı. Bu meselede en büyük gücümüz birlik beraberliğimiz. Dileğimiz bu yangınların bir an önce söndürülmesi. Yangında etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, zararlarının bir an önce giderilmesini istiyoruz” dedi.

“BAŞARACAĞIZ”

İYİ Parti’nin ilçede ve ülke genelinde hızla yükselen bir grafiği olduğunu ifade eden Erseçkin; “Genel başkanımızın her il, ilçe ziyaretinde cumhurbaşkanı gibi karşılanması bunun en büyük göstergesi. Bizler İYİ Parti’yi ilk seçimde iktidara getireceğiz ve halkımızın arzuladığı güçlendirilmiş parlamenter sistemini yeniden getireceğiz. Halkımızın huzur ve refahı için biz 7 gün 24 saat çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ARTAGAN PROJESİ’NDEN BAHSETTİ

Açıklamalarının sonunda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından açıklanan ‘Artagan’ Projesi’ hakkında da bilgi veren Erseçkin; “Artagan, çok özel bir isim. Öz Türkçe'de, “bolluk ve bereket” anlamına geliyor. Memleketimizi, bolluk ve berekete kavuşturma yolunda, çok önemli bir kilometre taşını oluşturuyor. Artagan'ı, Türkiye'nin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak amacıyla hazırladık. Türkiye'nin çok büyük bir potansiyeli var. Güçlü, mutlu ve zengin bir Türkiye için, ihtiyacımız olan her şeye sahibiz. Artagan'ın sağlayacağı kazançlar, emsalsiz bir bereketin kapılarını aralıyor. Şimdiye dek hiç yaşamadığımız bir para bolluğuna sahip olacağız. Mevduat açığı sebebiyle, yurt dışından borç bulmaya çalışan bankacılık sistemimiz, mevduat fazlası veren ve büyümenin fitilini ateşleyecek kurumlara dönüşecek. Kredi faizleri, yakın tarihimizin en düşük seviyelerine gerileyecek. Üretim artacak, tüketim geniş kitlelere yayılacak. Kaynak yetersizliği sebebiyle, gerçekleştiremediğimiz tüm atılımlar için, ihtiyacımız olan finansmana sahip olacağız. Artagan, devletimizin bütçesine, 300 milyar liranın üzerinde bir kaynak sağlarken, finansal sistemimize de, 500 milyar liranın üzerinde ek mevduat sağlayacak. Türkiye'nin 2021 yılı bütçesinin, 1.1 trilyon lira gelir hedeflediğini düşündüğümüzde, bu rakamların, ne kadar büyük bir zenginlik anlamına geldiğini daha iyi kavrayabiliriz. Artagan kesinlikle bir mucize reçete değil. Bu zenginliği açığa çıkarmak için, mucizelere ihtiyacımız yok” şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!