Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

FAİK ÖZTRAK, ÇERKEZKÖY’DE ZİYARETLERDE BULUNDU

FAİK ÖZTRAK, ÇERKEZKÖY’DE ZİYARETLERDE BULUNDU
Çerkezköy’de biz dizi ziyaretlerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Çerkezköy Belediyesi tarafından hizmete açılan Halk Ekmek Fabrikası dolayısıyla Belediye Başkanı Vahap Akay’ı tebrik etti.

CHP Tekirdağ İl Başkanlığı’nda partililer ile bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, daha sonra bir dizi ziyarette bulunmak amacıyla Çerkezköy’e hareket etti. Çerkezköy’deki ziyaretlerinde CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve partililer CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’a eşlik etti. Öztrak ve beraberindekiler ilk olarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Öztrak, Çetin’e ait Çerkezköy OSB’deki fabrikanın deposunda meydana gelen büyük yangından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Çetin, nazik ziyaretleri için Faik Öztrak ve beraberindekilere teşekkür etti.  

VELİKÖY MAHALLE İFTARINA KATILDI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak daha sonra Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl Veliköy Mahallesi’nde başlanan iftar programına katıldı. Veliköy Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen mahalle iftarına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Veliköy Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen mahalle iftarı programında kendi elleri ile mahalle sakinlerine yemek dağıtan ve birlikte iftar sofrasına oturan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, mahalle sakinleri ile Tekirdağ ve ülke gündemine ilişkin sohbet etti.

HALK EKMEK FABRİKASI İÇİN TEBRİK ETTİ

Veliköy Mahalle İftarı programının ardından Öztrak ve beraberindeki heyet, Çerkezköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Halk Ekmek Fabrikası’nı ziyaret etti. Halk Ekmek Fabrikası’nda ekmek üretiminin tüm aşamaları hakkında bilgi alan Faik Öztrak, böylesine büyük ve anlamlı bir projeyi hayata geçirerek vatandaşları sağlıklı ve ucuz ekmekle buluşturduğu için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı tebrik etti. Faik Öztrak ve beraberindeki heyetin Çerkezköy ziyaretleri kapsamındaki son durağı ise Çerkezköy Belediyesi oldu. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!