Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

FARUK GÜLLÜOĞLU’NUN İKİNCİ ŞUBESİ DE ÇERKEZKÖY’DE AÇILDI

FARUK GÜLLÜOĞLU’NUN İKİNCİ ŞUBESİ DE ÇERKEZKÖY’DE AÇILDI
Çerkezköy’ün tanınmış iş insanlarından Mikail Çelik’in girişimleriyle hizmete giren Faruk Güllüoğlu ve PilavY görkemli bir şekilde açılışını gerçekleştirdi. Vatandaşlara alışılmışın dışında güzel bir hizmet sunmak istediklerini ifade eden İş İnsanı Mikail Çelik, Trakya’nın diğer ilçelerinde de şube açmak istediklerini söyledi.

Faruk Güllüoğlu mağazasının ikinci şubesi Mikail Çelik’in girişimleriyle Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi, Özcan Sokak No:19 adresinde hizmete girdi. Tatlı hizmetinin yanı sıra Pilav Y işletmeciliğinin de yapılacağı işletme de pilav çeşitleri de hizmete sunulacak.

TEŞEKKÜR ETTİ

Açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Ak Parti İlçe Başkanı Ümit Kök ile ilçe  yönetimi, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ile ilçe yönetimi, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Koçak, STK temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve davetliler katılım gösterdi. Açılış töreni Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yapmış olduğu açılış konuşmasıyla başladı. Başkan Akay, “Bu güzel günde Çerkezköy’ümüz uzun yıllardır yine Çerkezköy’de aynı markanın işletmeciliğini yapan Mikail Kardeşimizin 2. şubesinin açılışını yapıyoruz. Bu zorlu süreçte yatırım yaparak güzel işletmelerle Çerkezköy’ü buluşturduğu için kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzel işletme öncelikle Mikail kardeşimize ve ailesine, tüm çalışanlara hayırlar getirir. Bu güzel işletmelerin artması dileklerimizle bir kere daha bol kazançlar diliyorum” dedi.

“ÇERKEZKÖY’ÜN DEĞERİ ARTACAK”

Akay’ın ardından konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, “Bugün burada Mikail Kardeşimizin 2. Şubesini açmak üzere toplanmış bulunmaktayız. Diğer açtığı şube gibi inşallah bu şubesi de Çerkezköy’ümüze değer katacak. Böyle işletmeler, böyle kurumsal işletmeler Çerkezköy’e açıldıkça Çerkezköy’ün değeri artacak. Yine bu süreçte böyle bir yatırım yapmak bizim için çok değerli. İnşallah öncelikle Mikail Kardeşimize ve ailesine daha sonra da bütün Çerkezköy'e hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.   Açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri tarafından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Açılış töreni protokol üyelerinin ve davetlilerin işletmeyi gezmesiyle son bulurken, işletme tarafından ikramlıklar sunuldu.

45 KİŞİYE İŞ İMKANI

Törenin ardından yerel basının sorularını yanıtlayan İşletme Sahibi Mikail Çelik, 2. Şubenin daha geleneksel bir şube olduğunu, kahvaltı ve yemek bölümünün bulunmadığını kaydederek, 2. şubede sadece baklava satışı, çay, kahve bölümünün olduğunu ifade etti. Pandemi sürecinde ticaret yapılabileceğini ifade eden Mikail Çelik, “Biz pandemi sürecinde şunu gördük birinci işletmemizde. Kapalıydık, hizmet veremiyorduk sadece paket servisi yapıyorduk. Ve bu paket servisinde de vatandaşın talebini gördük. Çünkü vatandaş pandemi sürecinde daha hassas daha dikkatli davranıyor, kaliteli ürün alma eğilimi gösteriyor. Bizim bu bağlamda vatandaşa da faydamız olsun, pandemi sürecinde o güzelliği de gördük açıkçası. Ticari olarak da güzelliği gördük. Ondan dolayı 2. şubeyi açma eğilimine geçtik. Aynı şekilde pilav bölümünde de pilavımız bizim tamamen el değmeden üretilen bir sistemle yapılıyor. Çok hijyenik, kaplarımız saklama kapları vs. tam pandemi sürecine uygun bir üretim geliyor bize. Biz de aynı şekilde hijyen şartlarına uygun olarak müşterilere hizmet ediyoruz. Pandemi sürecinde bu ticaret yapılır mı falan, hayır bu süreçlerde yapılır. Bu süreçlerde insanlar belli olur. 1. şubede 28 kişi çalışırken,   burayla beraber 45 kişiye çıktık. 23 kişi daha ekmek kazanmaya başladı. Bu yönden de faydamız olduğunu düşünüyorum. Onların rızkıyla da ticaretimizi yürütürüz. Ben memnunum. Vatandaşa güzel bir hizmet sunacağımızdan eminiz. Diğer işletmede yaptığımız kalitemizi burada daha fazla göstermek için çaba göstereceğiz” dedi.

“EDİRNE’DEN KARS’A HERKES BAKLAVAYI BİLİR”

Baklavanın ve pilavın herkes tarafından bilindiğini ifade eden Mikail Çelik, “Edirne’den Kars’a bütün il ve ilçelerde baklava bilinen, annelerimizin, büyüklerimizin yaptığı bir gıda. Herkes baklavayı bilir. Baklava artık Türkiye’de gelenekselleşmiş. Pilav da aynı şekilde, pilav sadece Türkiye’de değil, dünyada pilavı bilmeyen hiçbir ülke yoktur. 3 ana temel gıda vardır, bir tanesi pizzadır, bir tanesi çorbadır, bir tanesi pilavdır. Biz de geleneksel bir ürün hazırladık. İşletmede tatlıların ve pastaların her çeşidinden bulunduğunu ifade eden pilavın da çeşitleri olduğunu ifade ederek, “Pilavda şöyle bir özelliğimiz var, toplu yemek de çıkarabiliyoruz. Mevlüt, cenaze, kadın günleri, biz hizmet verebiliyoruz. İftar yemeklerinde de talep olduğunda sunabiliyoruz. Bu da ev hanımlarının da belki işini rahatlatacak.  Çalışma saatlerini sabah 08:00 akşam 24:00 olarak düşünüyoruz ama bu işleyişe göre değişkenlik gösterebilir” dedi. İki firmanın Trakya genel ana distribütörlüğünü yaptığını kaydeden Mikail Çelik, “Güllüoğlu’nun uygun olduğu yerlerde onu Pilavcının uygun olduğu yerlerde onu açma hedefindeyim. Tekirdağ’ın Edirne’nin ve Kırklareli’nin tüm ilçeleri ana bayiliği bende şu an. Açmayı düşünüyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!