Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
12 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

FIÇICI,“ALİ KOZUVA'NIN SİTEM ETMESİNE ANLAM VEREMEDİM”

FIÇICI,“ALİ KOZUVA'NIN SİTEM ETMESİNE ANLAM VEREMEDİM”
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Hakan Fıçıcı, Zirve Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ali Kozuva’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasında Zirve kooperatifinin çalışmalarının durmasında kendilerini suçladığını iddia ederek açıklama ihtiyacı duyduğunu belirterek gazetemize şu açıklamada bulundu Fıçıcı , “oda olarak biz her kooperatifimize eşit mesafedeyiz. Her kooperatifimiz birler için değerlidir ”dedi.

“YOK YERE BEN ÇOCUKLUK ARKADAŞIMI NEDEN SUÇLAYAYIM “

Hakan Fıçıcı şu açıklamada bulundu. “Çocukluk arkadaşım ali Kozuva’nın yapmış olduğu açıklamasında şahsımdan da bahsetmiş ve hakkımda çeşitli söylemlerde bulunması nedeniyle beni üzdü bende  bir açıklama yapma ihtiyacı duydum. Oda başkanımız Mustafa As’ın benim bile iptal olan plakama  bana müdahale edemediğini  belirtmişti. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, UKOME ile görüşülen konularda ne oda başkanı ne vekili ve ne de oda yönetiminde oda yönetimi bizim  görüşümüzde farklı değildir.1500 üye ile eşit şartlar altındadır. Kaldı ki plakam iptal olmadı. Olsa  bile Çerkezköy’ün en genç dinamik avukatı Ali Kozuva’nın oğlu benim avukatım. Yargı denilen bir kurum var gerekirse  oraya gider orada adalete gideriz ben avukatıma güveniyorum. Oda başkanımıza ve bizleri yanlış ithamlarla  karalamaya yada söylemlere anlam veremedik.’’ Biz Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak  büyük aileyiz, herkes herkesle samimi arkadaş ve muhatap’’dedi.

“ODA OLARAK HİÇ BİR KOOPERATİFE TARAF DEĞİLİZ, TÜM KOOPERETİFLERE AYNİ MESAFEDEYİZ”

Fıçıcı, “Mustafa başkanımızın diğer kooperatiflerle samimi olması onlardan taraf  olduğu anlamına gelmez. Başkanımız her odaya bağlı tüm kooperatiflerle ayni samimiyet ve ayni mesafede ve de ayni çizgidedir. Zirve Kooperatifimizin  kurucuları ilede çok yakın arkdaşım.Onlarla  iş kolumuz olsun gerek yardım konularında olsun bir birimize gerekli yardımı ve desteğide verdik.Bu konuda kısa bir acıkmamda şöyle olacak bir gün Zirve  başlamadan  önce bir tartışmada ,Zirve kooperatifi yöneticisi bir kardeşim benim kale Birlik  çatısı altında kaç arabam olduğunu  sordu. Bende bu nereden çıktı diye sorduğumda ,bana karşı tarafada soruyorum bu nedenle sanada sordum dedi.Beni Kale birlik çatısı altında arabam olmadığını söyleyince bende araştırmıştım yok muş dedi ve ben ona yeniden neden böyle soru sordun deyinde özür diledi. Bizler şoför esnafları olarak  bizler birlerimizle tartışma içinde bulunmak yerine birlikte daha iyi neler yaparız diye ve sorunlarımızı  daha iyi ve öncelikle çözümleriz diye neden sık olarak bir araya gelmemiz gerekirken Boş yere bir birimizle tartışıyoruz. Birde benim Zirve kooperatifinde sıram olduğu dillendiriliyor. Bu konu da  beyanın şu ki Oda yönetimi olarak bizler herkes ile eşit mesafedeyiz. Bir kooperatif yönetimi ile görüşmek taraflı anlamına gelmez. Biz her kooperatif yönetimi odamıza geldiğinde yada oda yönetimi olarak bizler onları ziyaret ettiğimizde yaptığımız görüşmeler neden taraf oluyor, ”ifadelerini kullandı.

“ALİ KOZUNA ARKADAŞIMIZIN YANINDA VE ARKASINDAYIZ”

Hakan Fıçıcı, “Oda yönetimi olarak oy veren ve vermeyen tüm oda üyelerimize eşit mesafedeyiz ve herkesin sorunlarının çözümlenmesi konusunda da  yasalar kapsamında gerekli  mercilerle çalışmalarımızı yapıyoruz. Demem şu ki Ali Kozuva arkadaşım meydanlarda basın açıklaması  yapacağına alsın hukukçularını Büyükşehir’e gitsin Haklarını ora da arasın .Bizler Çerkezköy Şoförler ve otomobilciler Esnaf Odası olarak  sonuna kadar Ali  Kozuva arkadaşımız  bizlerin şahsının ve Zirve Kooperatifimiz arkasında  ve yanında olduğumuzuda bilsin”diye konuştu.

Haber/Seyit Süren

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!