Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

GELENEK DEĞİŞMEDİ

GELENEK DEĞİŞMEDİ
Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Çerkezköy’de görev yapan öğretmenleri kahvaltı programında ağırladı. Programda konuşan dernek Başkan Vekili Özcan Dinç, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Kahvaltı programında, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Kaymakam Refiği isa Bertan, ilçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve öğretmenler katıldı. Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcılar Derneği Başkan Vekili Özcan Dinç, Başkan yardımcısı Selim Arıkök ve dernek yönetimi kahvaltı programına katılanları kapıda karşıladılar.

“SAĞLIKLI BİR ÖĞRETİM YILI DİLİYORUM”

Programda konuşan Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Başkan Vekili Özcan Dinç, “Bu gün Dernek başkanımız Yaşar beyin babasının vefatı dolayısıyla programa katılamadığından siz değerli öğretmenlerimize selamlarını iletti. Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği olarak geleneksel olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla siz değerli öğretmenlerimiz için bu yıl 5’incisini düzenlediğimiz kahvaltı programımıza katıldığınız için çok teşekkür ediyoruz. Bu kahvaltı programında bizleri ve sizleri yalnız bırakmayan değerli kaymakamımız Murat Duru’ya, Kaymakam Refiğimiz isa Bertan’a ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Gümüş’e, ilçe Milli şube müdürlerimize çok teşekkür ediyor, siz değerli okul müdürlerimize öğretmenlerimize sağlıklı mutlu bir eğitim yılı diliyoruz” dedi.

GÜMÜŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Özcan Dinç’in ardından kısa bir konuşma yapan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de; “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bizleri unutmayan ve bu güzel kahvaltı programında bizleri bir araya getiren Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Dernek yönetimine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“BENİM İÇİN ÖZEL GÜNLERDE İKİ GÜN ÇOK ÖNEMLİ”

Programda son konuşmayı İlçe Kaymakamı Murat Duru yaptı. Kaymakam Murat Duru, “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yapılan jesti ve buluşmayı önemsiyor, dernek yönetimimize teşekkür ediyorum. Birçok önemli günler içinde benim için iki özel gün çok anlamlı. Biri Anneler Günü diğeri de Öğretmenler Günü’dür. Anneler Günü’nde önce şehit annelerimizi ziyaret ederek ellerini öperim. Öğretmenler her zaman bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Hazreti Alinin dediği gibi ‘Bana bir harf öğretenin kölesi olurum’ düsturu ile hareket eden öğretmenlerimiz geleceğimizin aydınlık yüzlerin en iyi şekilde eğitmektedirler. Öğretmenlerimiz bizler için değerlidir. Annelerimizin ve öğretmenlerimizin hakkı ödenemez. Öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü içtenlikle kutluyorum” dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!