Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
12 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

GENÇ GİRİŞİMCİNİN AÇTIĞI KOZMETİK MAĞAZASINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

GENÇ GİRİŞİMCİNİN AÇTIĞI KOZMETİK MAĞAZASINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Çerkezköy’ün genç girişimci iş adamlarından AS-Cem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Durmuş tarafından ilçeye kazandırılan kozmetik mağazası Parlement Shop, görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Parfüm, deodorant, oda spreyi gibi kozmetik ürünlerin satışının yapıldığı işyeri Parlement Shop Çerkezköy Belediye arkasında Özcan Sokak’ta hizmete açıldı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Parlement Shop işyeri açılışına, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı, Kemal Gümüş, belediye meclisi üyeleri, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül ve Başkan Yardımcısı Necati Aksu, ÇTSO başkan adayı Ömer Karadeniz, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Gülşah Dönmez, Belediye Personel Aş. Müdürü Birol Öztürk, Yıldız Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yıldız, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan ve kadın kolları yönetimi, AK parti ilçe yönetimi, İYİ parti ilçe yönetimi, iş adamları, esnaflar ve Durmuş ailesinin eş dost ve yakınları katıldı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve birçok iş adamı da açılışa çelenk gönderdi.

“İLÇEMİZE VE BÖLGEMİZE KATMA DEĞER KATIYOR”

Açılış töreninde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugün açılışını yaptığımız işyerinin öncelikle Durmuş ailesine, ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyor, bol kazançlar temenni ediyorum. İlçemiz devamlı gelişerek büyüyen ve her alanda vatandaşlarımıza istihdam sağlayan işyerlerinin çoğalmasından mutluluk duyuyoruz. Böyle güzel işyerlerinin açılması ilçemize ve bölgemize katma değer katıyor. Tekrardan iş yeri sahibi Turgut Durmuş kardeşimize ve Durmuş ailesine işyerlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi ve Başkan Akay’ın konuşmasının ardından kurdele hayırlı olması temennisiyle Belediye Başkan Vahap Akay ve protokol mensupları tarafından kesildi. Açılış sonrası işyerini gezen Belediye Başkanı Vahap Akay ve protokol mensupları günün anısına birer parfüm aldılar.

“HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Açılış sonrası basına kısa bir açıklama yapan Parlement Shop işyeri sahibi Turgut Durmuş, “Açılışımıza katılan herkese teşekkür ederim. İş yerimizde Parlement ürünlerinden oluşan kapalı ve açık parfüm çeşitleri ürünlerinin yanı sıra kadın çantaları ve aksesuarları, güneş gözlükleri, takı, oda spreyleri,  satışı yapılmaktadır. Çerkezköy ve Kapaklı halkı olmak üzere bölge halkımıza güler yüzlü personelimizle en iyi şekilde hizmet vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir. Tüm kozmetik ihtiyacı olanları mağazamıza bekliyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!