Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“GERÇEK HİZMET, GERÇEK BELEDİYECİLİK ÇERKEZKÖY’LE BULUŞACAK”

“GERÇEK HİZMET, GERÇEK BELEDİYECİLİK ÇERKEZKÖY’LE BULUŞACAK”
AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Kamil Çetintaş, Çerkezköy Ekspres Gazetesi’ni ziyaret etti. Burada yaptığı seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Çetintaş, halktan olumlu geri dönüşler aldığını ifade ederek, aday olması halinde Çerkezköy’ü kazanacaklarını belirtti.

“GİRDİĞİMİZ HER YERDE BÜYÜK İLGİ GÖRÜYORUZ”

Vatandaş ziyaretlerinden bahseden Çetintaş, aldığı geri dönüşleri şu sözlerle açıkladı; “Halkın içinde gezmeye devam ediyor. Bize büyük bir teveccüh var. Aday olmamız halinde ‘kazanacak’ aday olacağımızı ifade ediyorlar. 3 yıl boyunca Çerkezköy İlçe Başkanlığı yapmamız dolayısıyla vatandaşlarımızın bize ilgi alakası oldukça fazla. Halkla iç içe bir yönetim sergiledik, bundan dolayı halk da bize teveccühünü sahada gösteriyor. Böyle bir aday profilini belediye başkanlığında görmek istediklerini ifade ettiler. İlçe başkanlığı yaptığımız dönemde telefonlarımız 24 saatte açıktı. Herkese cevap vermeye çalıştım. Bu da halkın içerisinde bir memnuniyet yaşattı. Girdiğimiz tüm yerlerde büyük bir ilgi görüyoruz. Aday olmamız halinde seçimi kazanacağımız tamdır” dedi.

“TÜM SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”

Adaylık verildiğinde nasıl bir yönetim sergileyeceksiniz? Sorusunu yanıtlayan Çetintaş; “Biz ilçe başkanlığı yaptığımız dönemde her an seçim olabilir anlayışıyla tüm ekibimizi kurmuştuk. Çalışmalarımızı tamamlamıştık. Biz mahalle mahalle, sokak sokak, cadde cadde gezdik. Sorunlarımızı biliyoruz. Reçetemizi hazırladık, projelerimizle birlikte Çerkezköy’ün tüm sorunlarını çözeceğiz. Farklı bir meclis oluşturacağız. Halkla iç içe olan, sorunlarını çözüme kavuşturacak bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz” diye konuştu.

“GERÇEK BELEDİYECİLİK ÇERKEZKÖY’DE OLACAK”

Çerkezköy’de neler eksik? Sorusunu yanıtlayan Çetintaş; “Sosyal donatılar eksik. Projelerinde her mahalleye bir sosyal donatı sağlayacağını belirtmişlerdi ama hiçbir mahallede olmadı. Şimdilik projelerimizi saklı tutuyoruz. İlerleyen dönemlerde aktaracağız” diye konuştu. Devlet yatırımları ile ilgili de konuşan Çetintaş; “Çerkezköy’ümüzde özellikle yaz aylarında büyük sorun olan dereden gelen pis kokuyu, Devlet Su İşlerimizle görüşerek çözmüştük. Bundan farklı olarak ilçemize bir yüzme havuzu bir stadyum kazandırdık. Hızlı tren projesi hız kesmeden devam ediyor. Bu projeyle birlikte ilçemiz modern bir vizyona kavuşacak. Bunların dışında sağlık bakanlığımızla sürekli görüşerek hastanemizin doktor ihtiyaçlarını karşıladık. Emniyetimize personel temini sağladık. İlçemizde tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla görüşerek, sürekli istişarelerde bulunarak halkımıza yönelik, halkımızın isteğine yönelik çalışmalar gerçekleştirdik. Nerede eksik varsa tamamlamaya özen gösterdik. Bunları sadece ilçe başkanlığımız döneminde yaptık. Belediye başkanlığında daha fazla yatırım getirilmesi için çalışmalarımıza yine hız kesmeden devam edecek. Çerkezköy’ümüz, ülkemizin dört bir yanından vatandaşlarımızın bir araya geldiği güzide ilçemizdir. İlçemizin daha ileriye gitmesi için gövdemizi taşın altına koyacağız. Çok çalışacağız. ‘Gerçek belediyecilik’ anlayışını Çerkezköy’de yaşatacağız” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!