Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTILAR

GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTILAR
Çerkezköy’de faaliyet gösteren Oğuz Güzel Spor Kulübü’nün minik sporcuları, Pınarhisar’da gerçekleştirilen taekwondo turnuvasında büyük başarı elde etti. Çerkezköy’e madalyalarla dönen sporcular, başarılarını Türkiye ve Avrupa Şampiyonalarına taşıyacaklarını ifade ettiler.

Çerkezköy Oğuz Güzel Spor Kulübü Antrenörü konu hakkında yaptığı bilgilendirmede, sporcuların başarılarından dolayı gurur duyduklarını söyledi.

SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Oğuz Güzel konu hakkında yaptığı açıklamasında; “Sporcularımız, Pınarhisar İlçe Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen, Muaythai Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler (U23) Bay-Bayanlar Açık Turnuvası'ndan, ilçemize başarılar kazandırarak döndü. Bayanlar 65 kg kategorisinde, Minel Akpınar birinci, Murathan Dirlik 67 kilogramda birinci, Tolga Demir 71 kilogramda birinci, Recep Emrin Ere ise 75 kilogramda ikinci oldu.  Öncelikle, dereceye giren sporcularımı tebrik eder, onların üstünde, benim dışımda emeği geçen herkesi de tebrik ederim. Antalya'da bulunmak vesilesiyle, Pınarhisar"da sporcu kafilemizin başında, Antrenör İbrahim Taşkıran bulundu. Kendisine, benim yokluğunu aratmadığı için çok teşekkür ederim. Bu durum, bizim kulübümüzün, takım çalışmasına önem verdiğinin, en açık ispatıdır. İlçemiz, Uzakdoğu Sporları’nda genelde, Taekwondo branşındaki başarılarıyla anılmakta. Oysaki, ilçemizde, gerek Muaythai, gerek Wushu, gerekse Kick Boks alanında başarılar da bulunmakta başarılar da gittikçe artmaktadır. Hatırlanacağı üzere, kulübümüz, Muaythai, Wushu, Kick Boks alanındaki başarılarıyla gündeme gelmektedir. Bizim kulübümüzde, tabelamızda ne yazıyorsa, yazan her branşta eğitim, 1 kişiye bile olsa verilir. Oğuz Güzel Spor Kulübü’nün temel felsefesi, öğrenciye, kendisine hiçbir şekilde baskı yapmadan, en çok istekli olduğu alanda, antrenman yapmasını, maçlara girecek seviyeye gelerek yetişmesini sağlamaktır. Tek bir alanda faaliyet göstererek başarıya ulaşmaktan ziyade, birden fazla branşta sporcu yetiştirerek başarılarımızı çeşitlendirmek, kulübümüzün en büyük hedefidir. Bütün veliler bilmelidir ki, kulübümüzde, çocuklarımızın yetenekleri ve istekleri doğrultusunda, branşımız mutlak mevcuttur. Salonumuzda, her branştan, alanında dereceler yapmış, millilik seviyesine gelmiş tecrübeli sporcularımız da, örneğin Mertcan Solgül, bulunmaktadır. Kulübümüzdeki, antrenör-veli-öğrenci dayanışması da, örnek teşkil edecek düzeydedir. Bizim kulüpte, kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur. Bizim kulüpte, benmerkezcilik, ego yok, takım çalışması vardır” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!