Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

GÖNÜL SOFRASI FATİH MAHALLESİ’NDE KURULDU

GÖNÜL SOFRASI FATİH MAHALLESİ’NDE KURULDU
Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Fatih Mahallesi sakinleri ile düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Oldukça yoğun katılımın olduğu programda Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, yüzlerce vatandaşla birlikte orucunu açtı.

Yaklaşık 2 bin vatandaşın katıldığı iftarda oruçların hep birlikte açılmasının ardından konuşan Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, “Ramazan’la birlikte milletimizin birlik ve beraberliğinin had safhaya taşınması için sağ olsun Abdullah başkanımız gönül sofralarını kurmuş. Bu gönül sofralarına gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyorum. İnşallah bu seçimlerin sonuçlarının bize ve bizden sonra gelecek nesillere hayırlar getirmesi için dua edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimize zeval vermesin. Şanlı al yıldızlı bayrağımızı göklerden indirmesin. Okunan bu güzel ezanları topraklarımızda susturmasın. El birliği ile Tekirdağ’ın 11 ilçesine çok güzel Büyükşehir’in yatırımlarıyla geliyoruz. İyi ki bu genç kardeşlerimize oy vermişiz, verdiğimiz oydan dolayı bizleri mahcup etmediler. Çerkezköy’ün suyundan alt yapısına, sokaklarından caddelerine kadar her tarafına kadar hizmet getirdiler. Çerkezköy’e tramvaylar ve hızlı trenler getirdiler. Allah onlardan razı olsun dedirteceğiz. Dualarınızı ve desteklerinizi esirgemeyin” diye konuştu.

“DAHA YAŞANABİLİR BİR ÇERKEZKÖY”

İftara katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe de; “Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin. Nice ramazanlarda bu sofralarda olmayı nasip etsin. İftar sofralarında olmaktan son derece mutluyuz. Şehrimizi, ilçemizi ve siz mahalle sakinlerimizi hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız. Çerkezköy’ü gerçek belediyecilik ile buluşturmanın zamanı gelmiştir. Çerkezköylü hemşerilerimizin bu hizmetlere ve yapılacak projelerde sonuna kadar hakkı vardır. Şimdiye kadar Çerkezköy’ün maalesef at yapı sorunları ve birçok sorun bizleri mağdur etmiştir. Yeni projelerimizle Çerkezköy’ü daha yaşanabilir bir Çerkezköy haline getireceğiz. Az vaktimiz kaldı. 31 Mart’ta sizlerin destekleriyle, dualarıyla komşularımızın destekleriyle bu kadrolarımızla Çerkezköy’ü daha mutlu bir Çerkezköy yapacağız. Sizlerden destek istiyoruz. Sizlerden bizlere güvenmenizi ve inanmanızı istiyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımız ve kadınlarımız için birçok projemizi hayata geçireceğiz. Artık Çerkezköy sizlerle birlikte daha mutlu bir Çerkezköy olacaktır. Sorunları bitmiş, sosyal alanları sosyal projeleri ile yarışan bir Çerkezköy olacaktır. Sizlerden 31 Mart’ta sandığa giderek Cumhur İttifakı kadrolarına güçlü bir destek vermenizi istiyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!