Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

GÜNDOĞDU, “BU YOLU YAPACAK YETKİLİ ARIYORUZ”

GÜNDOĞDU, “BU YOLU YAPACAK YETKİLİ ARIYORUZ”
Tekirdağ S ve J Plakalı Servisciler Dernek Başkanı Aşkın Gündoğdu Ergene Velimeşe Organize Sanayi Bölgesinde fabrikalara servis çeken ve nakliye işi yapan araçların, yollarda meydana gelen çukurlar nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını belirtti. Gündoğdu, araçların çok zor yürüdüğünü ve araçların devamlı bozulduğunu ve bu yolları yapacak bir yetkili aradıklarını belirtti.

Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı; “Ergene Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi Tren yolu altı mevkiindeki 130. Sokak 20/1’deki 3 kilometrelik asfalt yol ve bu yola bağlı sokaklarda, uzun süredir yağışlar nedeniyle meydana gelen çukurlarla doldu. Son yağışlarla birlikte de çukurlar iyice büyüdü ve bu bölgedeki fabrikalara servis çeken arkadaşlarımız her gün araçlarının bozulması ile tamir parası vermekten geçinemez oldu. Yol tarla yolundan beter bir hal aldı. Yolun her tarafı göl. Yolda açılan çukurlar 30 santimetre ile 50 santimetre arasında bulunuyor. Bu gölgeye servis çeken araçların ve bu fabrikanın mallarını taşıyan araçların hepsi birer milli servettir. Yolun bozuk oluşu milli servetlerin heba olmasına yol açıyor. Yazıktır günahtır. Servisçiler olarak bu yolu yapacak ya da yaptıracak yetkili arıyoruz. Kim bu konuda yetkili ise bu yol en azından normal işler hale getirilmesi gerekmektedir. Kış daha yeni başlıyor daha çok yağmur kar yağacak, o zaman bu yol tamamen göl olacak ve araç dahi geçemeyecek” dedi.

“SERVİSÇİ ARKADAŞLAR ALDIĞI PARAYI TAMİRE VERİYOR”

Gündoğdu şöyle devam etti, “Özellikle bir kez daha belirtmek istiyorum. Yol tamamen bir göl durumunda. Servisçiler olarak bizler ve nakliyeci arkadaşlarımızda aldığımız ücret araba tamirine yetmediklerini dile getirdiler. Ben de yolu yerinde inceledim, gerçekten yol tamamen göl olmuş araçlar çok zor yürüyor. Her gün bu yolda servis çeken arkadaşlarımızın araçları devamlı arıza çıkarıyor ve onlar da artık tamir parası vermekten, evlerine ekmek götüremez duruma geldiler. Yoldaki çukurların kapatılması için en azından mıcır dökülerek yol işler halede getirilebilir. Havalar iyileşmeye başlayınca da gerekli tam çalışma yapılarak, yol istenilen duruma getirilir. Yazıktır, günahtır, milli servetler göz göre göre bu yolda heba olup gidiyor. Bir çok servisçi arkadaşımız ise elindeki avucundakini bile tamire verdi ve harç borçla da tamire vermeye devam ediyor. Servisçiler olarak bu yolu yapacak yetkili yetkili arıyoruz. Sesimizi duyan bir yetkili çıkar da bu yolun yapılmasına vesile olursa milli servetler heba olmaz” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!