Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

GÜNDOĞDU’DAN TANYERİ’YE TAM DESTEK

GÜNDOĞDU’DAN TANYERİ’YE TAM DESTEK
Tekirdağ S ve J plakalı Servisciler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına aday olan Fikret Tanyeri’ye düzenlenen destek sözünü bir kez daha yeniledi.

Toplantıda konuşan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Fikret Tanyeri, “Oda başkan adaylığımı gün de belirttiğim gibi göreve geldiğimizde yönetim kurulu arkadaşlarımız ve siz değerli şoför esnafımız ile birlik ve beraberlik içinde yapacağımız çalışmalar neticesinde esnafımızın sorunlarının çözümlenmesi için çalışacağız. Dolayısıyla ‘sen’, ‘ben’ demeden ‘biz’ diyerek çalışmalarımızı yapacağız. Özellikle son aylarda ve günlerde gelen zamlar esnafımızı çok mağdur etti. Zor durumda kaldık, giderlerimizin çok çok artması nedeniyle sorunlarımız tarif edilmez şekilde arttı. Bu gün servis çeken esnafımız sadece yakıt ve giderlere çalışıyor ve aldığı ücret yetmiyor. Bile bile zararına çalıştığınızın farkındayız. Bu nedenle esnafımızın ekonomik durumunun iyileştirilmesi konusunda gerekli adımlar atılacak ve iyileştirme yolu bulunacaktır. Bildiğiniz gibi Tekirdağ Servisçiler Odası’nın da hizmete girmesi son aşamada olması nedeniyle Aşkın Gündoğdu arkadaşımız da bu odanın başkanlığını üstlenecek. Dolayısıyla çıkmış olduğum bu yolda bana tam destek vermektedir ve kendisine ve siz değerli servisçi esnafımıza da destekleriniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“FİKRET BAŞKANI DESTEKLİYORUZ”

Tekirdağ S ve j Plakalı Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu da yaptığı konuşmada, “Fikret Tanyeri Başkanımıza çıktığı bu yolda destek olacağımızı söylemiştik. Fikret başkanı destekliyoruz ve desteğimiz sonuna kadar devam edecek. Bir süredir kurma çalışmalarını sürdürdüğümüz Tekirdağ Servisçiler Odasında da son aşamaya gelindi ve artık odamız hayırlısıyla kurulmuş olacak ve daha güçlü bir şekilde esnafımızın haklarını savunacağız” diye konuştu.

“YÜZDE 28 RAYİÇ BEDELİ NEYE DANAYILARAK VERİLDİ”

Aşkın Gündoğdu daha sonra UKOME’nin servisçiler için verdiği yüzde 28’lik rayiç beledi konusuna değinerek konuşmasını şöyle sürdürdü, “UKOME servisçilere yüzde 28’lik bir zam bedeli verdi. UKOME’ye soruyorum ‘Bu yüzde 28’lik zam neye dayanılarak verildi?’ Her şeyin fiyatı arttı ve artmaya da devam ediyor. Bin liralık lastik fiyatı iki bin lira oldu. Yakıt fiyatları devamlı artıyor, yedek parça fiyatlar derseniz aynı şekilde artmaya devam ediyor. Asgari ücret artıyor. Kısacası her şeyin fiyatı arttı ve artmaya devam ediyor. Bu yüzde 28’lik rayiç bedeli ile bizler bunun altında kalmamız mümkün değildir. UKOME’nin verdiği rayiç bedele itiraz ediyoruz. Artan fiyatlara göre rayiç bedeli verilmesini talep ediyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!