Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

HASAN TERZİ, DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

HASAN TERZİ, DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Çerkezköy Pazarcılar Derneği önceki dönem Başkanı Hasan Terzi aniden geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yaşamını yitirdi. Hasan Terzi 45 yıl pazar esnaflığı ve bir dönem Pazarcılar Dernek Yönetim Kurulu üyeliği ve iki dönem de Çerkezköy Pazarcılar Dernek Başkanlığı yaptı.

Çerkezköy'ün tanınmış İsimlerinden olan Hasan Terzi yaşamını yitirdi. 75 yaşında hayata gözlerini kapatan Hasan Terzi evli ve 2 erkek, bir kız çocuk babası ve dört torun dedesi idi. Her kesimle iyi geçinen Hasan Terzi’nin vefatı ilçede büyük üzüntü yarattı.

PAZAR ESNAFININ DAHA İYİ KOŞULARDA HİZMET VERMESİ İÇİN MÜCDELE ETTİ

Hasan Terzi 2 dönem yaptığı Çerkezköy Pazarcılar Derneği başkanlığı döneminde Çerkezköy ve çevre pazarcı esnafının, ilçe ve bölge halkına daha iyi hizmet vermesi için şahsen ve dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte el birliğiyle çalışarak büyük mücadele verdi. Onun döneminde Belediye Başkanı Vahap Akay’ın destekleri ile pazarcılar kapalı pazar yerinde bir dernek binasına kavuştu.

İSTASYON MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

Gazi Osmanpaşa Caminde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhum Hasan Terzi, İstasyon Mezarlığı’ndaki aile kabristanına dualarla defnedildi. Cenazede taziyeleri çocukları Hasan ve Murat ile damadı ve kardeşi kabul etti. Terzi’nin cenazesinde Çerkezköy Belediye Başkanı Yardımcısı Nedim Yılancı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Kasım Korkmaz ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Erkan Zümbül, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsleri Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, 1911 Çerkezköyspor eski başkanlarından ve Tekirdağ Amatör Spor Federasyonu Başkan Yardımcısı Salih Yılmaz, 1911 Çerkezköyspor yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Pazarcılar Derneği eski Başkanları Cevdet Aydemir, Cemal Korkmaz, pazarcı esnafları, STK başkanları, esnaflar, Terzi ailesinin eş, dost ve yakınları ile Kapaklı, Çorlu ve Saray ilçelerinden de gelenler ile kalabalık bir halk kitlesi katıldı. Çerkezköy Ekspres Gazetesi olarak merhum Hasan Terzi’ye Allah’tan rahmet, mekânın cennet olmasını niyaz ediyoruz. Terzi ailesine de sabırlar dileriz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!