Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“HİÇBİR VATANDAŞIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

“HİÇBİR VATANDAŞIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”
İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetimi Çerkezköy ilçe genelinde esnaf, vatandaş, STK’lar ve dernek ziyaretleri gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz hafta içinde çeşitli hemşeri derneklerini ziyaret eden Erseçkin ve yönetimi hafta başından itibaren de taksici esnafını ziyaret etti. Tüm bunların yanı sıra teşkilat içerisinde de ziyarete gelen vatandaşlara da kapılarının her daim açık olduğunu belirten Erseçkin; “Herkes için daha iyi bir Çerkezköy, Tekirdağ ve Türkiye hayaliyle yola çıktık. Seçimden seçime değil her zaman halkımızın, esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

ESNAFLAR SIKINTILARINI DİLE GETİRDİ

Gerçekleşen ziyaretlerde Çerkezköy’de taksici esnafları sıkıntılarını dile getirdi. En büyük sorunlarının korsan taksiciler olduğunu belirten esnaflar, barınma konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirterek; “İlçedeki bazı duraklarda çatılar akıyor ve en önemlisi 2021 yılında ihale süreci bitiyor ve ilçede durağı olan taksiciler iş yapamaz hale gelecekler. Fiziki koşullarımız çok yetersiz. Banyo, tuvalet ve el yıkama için lavabolarımız bulunmuyor. Bunun yanı sıra araç başına durak kirası ödeyen tek şehir burası. Bu bize çok fazla yük oluyor. Eskiden ailesini geçindirebilen taksici esnafı şimdi kendisini geçindirecek durumda değil. Konuya acilen çözüm bulunması lazım. Bunun yanı sıra duraklar da birbirine çok yakın. Bu da büyük problemlerimiz arasında” dediler. Sıkıntıları tek tek dinleyen Erseçkin, Çerkezköy Şoförler Odası Başkanı Mustafa As başta olmak üzere çeşitli kurumlara sıkıntılarını ileteceklerini belirterek, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

“ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”

Pandemi süresince sosyal mesafe ve maske kuralına uygun olarak ziyaretlerini sürdürdüklerini ifade eden İlçe Başkanı Erseçkin; “Çerkezköy’de tüm STK’larımıza, hemşeri derneklerimize, esnafımıza ve vatandaşımıza ulaşmak istiyoruz. Bizler 175 bin kişilik kocaman bir aileyiz. Hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmayacağız. Dertlerini derdimiz bileceğiz. Halkımızla birlikte yürüyecek, onlarla birlikte yükseleceğiz. Teşkilatımızda her gün nöbetçi bir yönetim kurulu üyemizle sorunlarını dinleyeceğiz. Dertlerine derman olacağız. Bunun yanı sıra her hafta çeşitli STK ve hemşeri derneklerini de ziyaret edeceğiz. Bir Türkiye mozaiği olan Çerkezköy’ümüz için bizler her zaman sahada olmaya devam edeceğiz, çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedi. Tüm vatandaşlara seslenen Erseçkin; “Koronavirüs salgını tehlikesi henüz bitmiş değil. Bu süreçte de vatandaşlarımızdan tedbirlere uymasını istiyoruz. Maske, mesafe, hijyen kurallarına uyalım. Salgını hep birlikte atlatalım” ifadelerine yer verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!