Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
14 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

HİLTON 2023’TE AÇILIYOR

HİLTON 2023’TE AÇILIYOR
Çerkezköy’e kazandırdığı dev yatırım Hilton için her ay Hilton Otel ekibini Çerkezköy’e toplayan Burhan Akca, yatırımın mimarlarıyla yılsonu yemeğinde bir araya geldi. Burada bir konuşma gerçekleştiren İş İnsanı Burhan Akca, tüm ekibe teşekkürlerini iletti.

Gün geçtikçe büyüyen ve gelişen Çerkezköy’de dev yatırım Hampton By Hilton Oteli’nin açılışı için geri sayım başladı. Çerkezköy’e dev yatırımı kazandıran iş insanı Burhan Akca, ekibi ile birlikte son durumu görüşmek amacıyla yılsonu yemeğinde bir araya geldi.

“CUMHURİYETİN YÜZÜNCÜ YILINDA AÇILACAK”

Burada bir konuşma gerçekleştiren Akca; “Çok değerli misafirlerimiz, saygı değer mimar, mühendis, Hilton marka danışmanı Burcu Akbaba ve proje danışman şirketlerimiz hepiniz hoş geldiniz. Sizlerle 2022 yılının son yemeğini yemekten son derece mutluluk duyuyoruz. Sevgili misafirlerim, otelimi açmaya gün sayarken 2022 yılını kısaca bir özetlemek isterim. 2022 yılının haziran ayında saygıdeğer danışman şirketlerimizle birlikte ihale yaptık. İhaleyi başarıyla Özölmez şirketi ve paydaşları Esesan Elektrik ve Standart Mühendislik AR-GE birlikteliği kazandı. Gün itibariyle projemizin yüzde 76’sını büyük bir başarı ile tamamlamış bulunmaktadırlar. Bundan sonraki süreçte Demo Mobilya; mobilya, aksesuar ve oda içi gerekli ürünleri Özölmez ve paydaşlarıyla beraber geri kalan işlerimizin yüzde 24’ünü tamamlayacaklarından hiçbir kuşkumuz yoktur. Bununla beraber Hilton Markası tarafından akredite olmuş; Mac Proje (Mehmet Anıl Karaaydın), bir Türkiye tasarım markası olan Tözün Mimarlık( Hande Tözün) ve ekip arkadaşları tarafından projemiz kontrolle ilerlemiş ve aynı disiplinle ilerleyecektir. 2023’ün ilk çeyreğinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyetimizin 100. Yılında Çerkezköy’ümüze bir gerdanlık mahiyetinde projemizi açıyoruz. Bu vesileyle şimdiden yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar,2023 yılının sağlık mutluluk huzur ve başarı getirmesini dilerim. AKCA GROUP’un kıymetli üyeleri Proje Müdürü Cansu Korkut kardeşim ve Proje Koordinatörü Kıymetli kardeşim Gürol İlgar adına da tüm katılanların yeni yılını kutluyorum. Böyle eşsiz ve kıymetli bir kadroyla çalışmak, mühendislik ve mimari adına ne büyük kazanç. İyi seneler” dedi. Konuşmasını yeni yılı tebrik ederek sonlandıran Burhan Akca Çerkezköy’e kattığı değeri tekrar göz önüne serdi. Sonrasında yatırım hakkında çeşitli istişarelerde bulunuldu.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!