Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
16 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“İŞÇİ VE EMEKÇİLER PARKI YAPILSIN”

“İŞÇİ VE EMEKÇİLER PARKI YAPILSIN”
Çerkezköy’ün ve bölgenin duayen siyasetçilerinden Mustafa Ordu, Türk Metal Sendikası’nı ziyaret etti. Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki park alanına “İşçi ve Emekçiler Parkı” adlı bir park yapılması gerektiğini söyleyen Ordu, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’a projesini anlattı.

Çerkezköy’ün tanınan siyasetçilerinden Mustafa Ordu, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı ziyaret etti. Bölge hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Ordu, “İşçi ve Emekçiler Parkı” adlı park projesini Şube Başkanı Murat Koçak’a anlattı.

“FİKRİMİ AÇIKLAMAYA GELDİM”

Ziyarette konuşan Mustafa Ordu, “Buranın işçi ve emekçiler parkı yapılması için hem Büyükşehir Belediyesi hem Çerkezköy Belediyesine çağrıda bulunduk. Size de bu fikrimi açıklamaya geldim. Umarım sizlerin de desteği ile böyle bir projeyi hayata geçiririz” dedi.

“GENEL BAŞKANIMIZA KONUYU İLETECEĞİZ”

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ise, “Bizim daha önce de böyle bir talebimiz olmuştu. Emekçi Parkı yapalım diye. Fevzipaşa Mahallesi’nde bir yer için proje hazırlamıştık. Daha önceki yönetime de şimdiki yönetime de taleplerimizi iletmiştik. O zaman geri dönüş olmadı. Burası sanayi kenti. Yaklaşık 100 bin çalışanımız var. Türk-İş’e bağlı 35 bin üyemiz var. Belediyeden bize bir talep gelecek. Biz de genel başkanımıza konuyu ileteceğiz. Bu karar da kabul görürse biz burada İşçi ve Emekçi Parkı yapılmasını tabi isteriz. Genel başkanımızın bilgisi var. Fakat bize geri dönüş olmadı. Biz bu talebi yeniden genel başkanımıza iletiriz. Belediyeden de bize talep gelirse iletiriz. İnşallah olmasını istiyoruz” İfadelerini kullandı.

“PEŞKEŞ ÇEKTİLER”

Belediyeye bu konuda her türlü girişimde bulunacağını hatırlatan Ordu, “Bu yer çıktı. Çok da uygun, sanayiye de yakın. Yazı belediyenin elinde var. Tekrar talebiniz olur mu bilmiyorum ama bana göre en uygun yer orası. Birlerinin elinden kurtardığım için çok rahatım. Aslanın ağzından aldık orayı. Eski belediye yönetimi oradan nemalanmak için birilerine verdi. Bir işçi gitse belediye kapısına oradan kovuyorlardı. Şu an çok değerli bir bölgemizi birilerine peşkeş çektiler” dedi. Yeni şubenin Türk Metal ailesine hayırlı olmasını dileyen Ordu, daha sonra Şube Başkanı Murat Koçak'la birlikte binayı gezdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!