Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“İSTANBUL’UN ARTIK SANAYİSİNİ ÇERKEZKÖY’E GETİRMEYE ÇALIŞANLAR VAR”

“İSTANBUL’UN ARTIK SANAYİSİNİ ÇERKEZKÖY’E GETİRMEYE ÇALIŞANLAR VAR”
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay; “Bunu daha önce hiç konuşmadım. 30 sene sonra bizim çocuklarımız daha kaliteli bir yaşam alanında değil, üçüncü sınıf olan İstanbul’dan çıkartılan Çerkezköy’e uygun görülen bir pozisyonu bugün yaşıyor. Bugün ne Tekirdağ, ne Çerkezköy hiç kimsenin arka bahçesi değil. Bugün hepimizin geleceğe dair sorumlulukları var” dedi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçedeki muhtarlarla düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi. Toplantıda Başkan Akay, önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

“İSTANBUL’UN 3. SINIF SANAYİSİNİ ÇERKEZKÖY’E TAŞIMA PROJESİ VAR”

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İkitelli’deki sanayinin Çerkezköy’e taşınma projesine değindi. Katılımcılara selamlayarak konuşmasına başlayan Başkan Akay; “Çerkezköy’ün dertlerini sorunlarını paylaşalım, bazı konuları tartışalım diye bugün burada bir araya geldik. Bugünkü konuşmaları fırsata çevirmek amacıyla buradayız. Çerkezköy’ün en temel sorununu paylaşarak konuşmamıza başlayacağız. Tabiki de kurumların, Çerkezköy’ün, vatandaşların taleplerine dair güncel konularımız var. Ama bazı konular Çerkezköy’de geleceğe dair yapılan adımların, 10 sene, 20 seneki sorunların bugünden konuşuluyor olması lazım. Bugün konuşacağımız konulardan bir tanesini yaklaşık 1 yıldır konuşuyoruz. İstanbul’un 3. Sınıf sanayisini Çerkezköy’e taşıma projesi var. Bu konu hiçbir kurum tarafından seslendirilmiyor. Bizler 10 sene, 20 sene, 30 sene sonra nasıl bir Çerkezköy’de yaşayacağımızı tespit etmek için bu konuyu konuşacağız. İkitelli’deki 3. Sınıf sanayiyi, çevre şartlarını iyileştirmeye çalıştığımız Çerkezköy’e kurma projesi var. Bugün bu projeyi gerçekleştirenler günübirlik ihtiyaçlarını karşılamak amacında olabilir. Ama 20 sene sonra buranın çocukları burada sorun yaşayacak. TOKİ eliyle mağduriyet yaşatan kamulaştırmalarla beraber Kızılpınar’ın hemen yanına İkitelli’deki artık sanayiyi taşıma projesi var. Bundan bütün muhtarlarımızın duyarlı olmalarını bekliyorum. Çerkezköy’ün gelecek vizyonunu doğru ortaya koyacaksak, bugün vatandaşın bize verdiği sorumluluğu doğru şekilde paylaşacaksak, Çerkezköy’e katma değer sanayi kuruluşları ile güçlenen Çerkezköy’ün hemen kıyısına başka hiçbir alan yokmuş gibi Çerkezköy’ün hemen yanına, kıyısına, İstanbul’un artık sanayisini getirmeye çalışanlar var. Bunu daha önce hiç konuşmadım. 30 sene sonra bizim çocuklarımız daha kaliteli bir yaşam alanında değil, üçüncü sınıf olan İstanbul’dan çıkartılan Çerkezköy’e uygun görülen bir pozisyonu bugün yaşıyor. Bugün ne Tekirdağ, ne Çerkezköy hiç kimsenin arka bahçesi değil. Bugün hepimizin geleceğe dair sorumlulukları var dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!