Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KAPAKLISPOR FARKLI KAZANDI

KAPAKLISPOR FARKLI KAZANDI
Kapaklıspor sahasında konuk ettiği Sağlamtaşspor’u 6-0 mağlup ederek puanını 38’e çıkardı ve averajla liderlik koltuğuna oturdu. Kapaklıspor’a galibiyeti getiren golleri Şaban(3), Tezcan, Murat ve Nusreddin kaydetti.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik Direktörü Cengiz Vural, her geçen gün daha iyiye gittiklerini söyleyerek, “Liderliği ele geçirdik. Eksikliklerimizi tamamlayıp inşallah ligi şampiyonlukla bitirmek istiyoruz. Diğer takımlara da ikinci devrede başarılar diliyorum.” dedi.

Mehmet Karatepe Süper Amatör Ligi’nde ilk devre heyecanı başladı. İlk devreyi ikinci sırada tamamlayan Kapaklıspor, ikinci yarının ilk maçında Sağlamtaşspor’u konuk etti. Kapaklı Sahası’nda oynanan maça temsilcimiz Emre, Anıl, Tolga, Murat, Ramazan, Şaban, Tezcan, Ömer, Berkay, Koray ve Tuğrul ilk onbiri ile başladı. Konuk ekip Sağlamtaşspor ise Abdullah, Esat, Hakan, Gökhan, Serkan, Muhammet, Emre, Hasan, Ümit, Emre ve Tunahan kadrosuyla maça çıktı.

BASKILI OYUN

Konuk ekip Sağlamtaşspor sakatlıklar dolayısıyla maça yedek futbolcu olmadan başladı. Kapaklıspor’un yedekleri ise soğuk havada battaniye ile ısınmaya çalıştı. Soğuk havaya rağmen taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maça iki takım da kontrollü başladı. 10’uncu dakikadan itibaren oyunun kontrolünü ele geçiren temsilcimiz Kapaklıspor rakip kaleye ataklarını sıklaştırdı. Tolga’nın ortasında yükselen Murat’ın kafa vuruşunu kaleci uzaklaştırdı. Dakikalar 20’yi gösterdiğinde Kapaklıspor’un beklediği gol geldi. Sol kanattan gelişen atakta Berkay’ın ortasına iyi yükselen Murat kafa golüyle takımını 1-0 öne geçirdi.

İLK YARI 3-0

Golün etkisiyle ataklarını arttıran temsilcimiz 36’ıncı dakikada kaptan Tezcan’ın harika kafa golüyle farkı ikiye çıkardı. 39’uncu dakikada sahneye Şaban çıktı ve ilk yarı Kapaklıspor’un 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

TEZCAN AÇTI, ŞABAN ATTI

İkinci yarının ilk ciddi atağı 51’de geldi. Anıl’ın ortasına yükselen Şaban’ın kafa şutu auta çıktı. 55’de Tezcan’ın pasına hareketlenen Tolga ofsayta yakalandı. İlerleyen dakikalarda Murat’ın ortasında konuk ekip oyuncusu Gökhan topu uzaklaştırdı. Devam eden atakta Ömer uzaklardan şansını denedi, top auta çıktı. 59’da kaptan Tezcan uzaklardan şansını denedi, kaleci çıkardı. 61’de oyuncu değişikliğine giden sarı lacivertli takımda Berkay ve Koray’ın yerine, Mesut ve Mücahit oyuna dahil oldu. 66’da Tezcan’ın kullandığı kornerde Şaban güzel bir şut ile topu ağlarla buluşturdu.

ŞABAN HAT-TRİCK YAPTI

73’de teknik direktör Cengiz Vural son oyuncu değişikliği hakkını kullandı. Ömer’in yerine Nusreddin oyuna girdi. 85’de ceza sahası dışından şansını deneyen Tezcan’ın şutu üst ağlarda kaldı. 88’de Şaban savunmadan kaptığı topu kaleye gönderdi ve kendisinin üçüncü, takımının beşinci golünü kaydetti.

SON SÖZÜ NUSREDDİN SÖYLEDİ

Maçtaki son golü oyuna 73’de dahil olan Nusreddin kaydetti. Son dakikada gelişen atakta ceza sahasında topla buluşan Nusreddin düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirledi(6-0).

“ŞAMPİYONLUKLA BİTİRMEK İSTİYORUZ”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik Direktörü Cengiz Vural, “İyi kişilikli, karakterli futbolcularla kurulu bir takımız. Her geçen gün daha iyisini yapacağız. Liderliği ele geçirdik. Eksikliklerimizi tamamlayıp inşallah ligi şampiyonlukla bitirmek istiyoruz. Diğer takımlara da ikinci devrede başarılar diliyorum.” dedi.

AVERAJLA LİDER

Bol gollü galibiyet ile puanını 38’e çıkaran Kapaklıspor, haftaya lider giren Kapaklı Sitespor’un Malkara 14 Kasımspor maçında 2 puan bırakmasıyla averajla liderliği ele geçirdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!