Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KAPAKLISPOR İÇİN YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA GECESİ DÜZENLENDİ

KAPAKLISPOR İÇİN YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA GECESİ DÜZENLENDİ
2022-2023 sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Kapaklıspor önceki akşam Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Balo Salonu’nda Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi düzenledi.

Geceye Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, partilerin ilçe başkanları, STK temsilcileri, kurum müdürleri, iş adamları, esnaflar, Kapaklıspor yöneticileri, taraftarlar ve vatandaşlar katıldı.

EN İYİ YERDE TAMAMLAMAK OLACAKTIR

Gecede konuşma gerçekleştiren Kapaklıspor Başkanı Cengiz Vural,  “Bilindiği üzere Kapaklı’mızın en nadide değerlerinden olan Kapaklıspor’umuzun yeni yönetimi ile bir hikayeye başlıyoruz. Bu hikaye yeni bir hikaye ve içerisine başarıların sığacağı bir hikaye olması içinde var gücümüzle çalışacağız.

Misyonumuz Kapaklıyı en iyi şekilde temsil etmek, vizyonumuz kurumsal açıdan sporun sadece futboldan ibaret olmadığını bölgemize göstermektir. Yeni yönetimimiz ile birlikte Kapaklı Kaymakamımız Bayram Sağır ve Belediye Başkanımız Mustafa Çetin liderliğinde profesyonel liglerde dahil tüm branşlarda en iyi yerde tamamlamak olacaktır. Futbol takımı, altyapılar spor okulları, erkek voleybol ve basketbol takımları,  bireysel sporlar,  Briç takımı ve Veteranlar olmak üzere sporun her alanında her dalında olmak gibi bir gayemiz var. İnanıyoruz ki gönül almak, gönül vermekle mümkün olur. Yunus’un dediği gibi ‘Ben olursak dağılır biz olursak güçleniriz” Kader gayrete aşıktır, ben ve ekibim Kapaklı için, Kapaklı sporumuz için elimizden gelen en iyisini ortaya koyma çabası içerisinde olacağız. Şimdiye kadar Kapaklıspor’da görev yapmış, kulübe emek vermiş tüm başkanlarımıza ve yönetimlerine şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarım. Kapsayıcı bir yönetim kuruluyla Kapaklıspor’un tüm paydaşlarının ortak bir platformda bir araya getirip özellikle 30 bin öğrencisi olan ilçemizde çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan koruyacak bir tanesini bile doğru yola sevk ettim biz de kendimizi şanslı sayacağız” diye konuştu.

ÖNCE KAPAKLI, ÖNCÜ KAPAKLISPOR

“İşimiz meşakkatli olsa da yönetim kurulumuzda ve siz değerli büyüklerimizin desteğiyle yolun sonu İnşallah şampiyonluklar değil başarı olacaktır” diyen Vural, “Buraya kadar geldiniz kapaklı sporumuzu desteklediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu yolculukta maddi ve manevi destekleri hep yanımızda olan başta Kapaklı Kaymakamımız Bayram Sağır’a, Kapaklı Belediye Başkanımız değerli abim Mustafa Çetin’e huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Mottomuzu herkes bilsin diye bir kez daha söylemek istiyorum. Önce Kapaklı, öncü Kapaklıspor” dedi.

STATÜNÜN AZİZLİĞİNE UĞRADIK

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “1981 yılında kurulan ve o dönemlerde amatör liglerde boy gösteren Kapaklıspor’un genç takımında 14 yaşında forma giymiş bir kardeşiniz olarak öğünden bugüne kadar Kapaklıspor’un serüvenini yaşayan ve bilen bir kardeşinizim. Sporu seven bir milletiz, futbol ise 7’den 70’e ilgi merkezi halindedir. Futbol şehre kimlik kazandırmada önemli bir faktörü teşkil ediyor. Geçtiğimiz yıl yönetim değişikliğine giderek Nizamettin Çoban’ı başkan olarak seçmiştik. O dönem iddia ortaya koyuldu. Genç bir takım ile mücadele edelim, şampiyonluk olmasın, Kapaklı’nın içinden yetişmiş değerlerle mücadele edelim. Dışardan gelen topçularla değil, bizim çocuklarımızla mütevazi bir takım kurduk. O kurduğumuz takım Süper Amatör Ligde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige çıkarak Kapaklı’yı temsil etti. Geçen yıl statüden dolayı takım lige üçüncü sırada tamamlamasına rağmen kontenjandan dolayı yeniden Süper Amatör Lige düştük. Kısacası statünün azizliğine uğradık” diye konuştu.

HEDEF GENÇLER

Yeni sezon öncesi yönetim değişikliğine gidildiğini ve geçtiğimiz yıl teknik direktör olarak görev yapan Cengiz Vural’ın başkanlığa seçildiğini kaydeden Çetin, “ Yönetim olarak kan değişikliğine giderek, profesyonel bir anlayış ile gençleri spora teşvik etmek amacıyla A takım oluşturuldu. Süper Amatör Lig ve 1.Amatör Küme’de ilçemizi beş takımımız temsil ediyor. Gayemiz daha fazla lisanslı sporcu kazandırıp, daha fazla kardeşimizi kötü alışkanlarından koruyalım istedik. Geçen yıl Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Tekirdağspor 15 milyon TL para harcadı. Bizim harcadığımızın on katını harcamalarına rağmen play-offlarda elendiler.Ülkemizde futbolun geldiği nokta maalesef biraz sıkıntılıdır. Çok ciddi paralar harcanarak, elde edilen başarılar bölgeye bir şey katmıyor. Ergene Velimeşespor yıllardır Trakya’yı üst liglerde başarılı bir şekilde temsil ediyor. Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile konuştuğumda son dönemlerde alt yapıdan oyuncu çıkaramadıklarını söyledi. Bizler çok daha fazla gence temas etmek istiyoruz” dedi.

KULÜPLERİMİZE KAYNAK VE SPONSOR TEMİN ETMEYE ÇALIŞIYORUZ

Topyekün bir faaliyet ortaya koyup, Kapaklı’da lisanslı sporcu sayısını her branşta çoğaltma amacında olduklarını ifade eden Çetin, “Altyapıyı kurup profesyonel liglere daha fazla sporcu gönderelim. Bu yıl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile düzenlediğimiz yaz okullarına 12 bin kardeşimize temas ettik. 13 farklı branşta etkinlikler gerçekleştirdi. Onları kötü alışkanlıklardan korumak için organizasyonlar yapıyoruz. Yeni yönetimin çalışmalarını elimizden geldiğince destekleyeceğiz. Belediyemizin bütçenin kısıtlı kısmını yasalar çerçevesinde destek olacağız. Kafamıza göre kulüplere bütçeden aktarım yapamıyoruz. Elimizden geldiğince fayla sağlamaya çalışıyoruz. Bu yıl Kapaklıspor’un basketbol takımı ve Kapaklı Sitespor’un voleybol takımı profesyonel liglerde mücadele edecek. Bizlerde Sayın Kaymakamız ile birlikte sanayi kuruluşlarımızdan kulüplerimize sponsor ve kaynak temin etmeye çalışıyoruz. Amacımız ilçemizden yetişen gençlerimize sahip çıkmaktır” diye konuştu.

DANIŞMAZ, 59 NUMARALI FORMAYA 61 BİN TL'YE YUVARLADI

Gecede iş adamı Mecit Çoğal 59 bin TL’ye futbol topunu alırken, üzerinde 59 numara yazan Kapaklıspor formasına ise Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin 59 bin TL verdi. Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ise 2 bin TL destek vererek Kapaklıspor formasının fiyatını 61 bin TL'ye yuvarlardı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!