Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KAPAKLISPOR’DA HEDEF ŞAMPİYONLUK

KAPAKLISPOR’DA HEDEF ŞAMPİYONLUK
Yeni sezonda Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Kapaklıspor’da yönetim görev dağılımı yaptı.

Programda konuşan Kulüp Başkanı Cengiz Vural, “Kapaklıspor’u profesyonel bir kulüp haline getirmek için mücadele edeceğiz. Bölgesel Amatör Liginde statü gereği kalamadık ama bu yönetimle 3. Lig 2. Lig kapasitesinde olduğumuzu belirtmek isterim.  Altyapısından diğer şubelere kadar Kapaklıspor’u el birliği ile güzel günlere götüreceğiz. Ne yaptığımızı bilerek hareket edeceğiz. Futbolda bu seneyi şampiyon olarak kapatacağız  Sahadaki 11 nasılsa 19 kişilik yönetimde aynı uyum şekilde yolumuza bakacağız.Kadın Futbol şubesi, Briç şubesi çalışmalarımız var. Altyapı bizim için çok önemlidir. Spor okulları da aynı şekilde önem arz ediyor. Kapaklıdaki her spora meyilli öğrencimizi lisanslı sporcu yapmak istiyoruz. Uzun ve kısa vadede hedeflerimiz var. Kısa vadede Süper Amatör Ligden çıkacağız. Uzun vadede lisanslı oyuncularımızın sayısını arttıracağız. Her yıl altyapıdan oyuncu çıkarabilirsek amacımıza ulaşmış olacağız. Sporcularımızın aileleri ile bir araya gelip istişareler edip velilerimizin kulübe bakış açılarını değiştireceğiz. Kapaklıspor’da yöneticilik yapmakta zor futbolcu olmakta zor. Bunun üzerinden geleceğiz. Herkes bizden başarı getiriyor. Bu başarıyı el birliği ile Kapaklımıza kazandıracağız” diye konuştu. 
“HEDEF ŞAMPİYONLUK”
Vural’ın ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Koşan, hırslı ve mücadele eden oyuncu her zaman kazanır. Biz Cengiz hocamızla yola çıktık. Bize bu iş olmaz dediler. Ama baktılar oluyor başka yollardan eleştiri yapmaya başladılar.Biz bir kültür değişimi yapalım istiyoruz.
Hocamızla beraber şampiyon olduk. Bölgesel Amatör Ligde iyiydik fakat olmadı. Futbolda böyle şeyler var. Bu sene hedefimiz gayet açık ve nettir. Yaz okulları ile geçen yıl 10 bin öğrenciye temas ettik. Bu sene inşallah daha fazla olacak.  Çocuklarımızı spora teşvik etmek için çalışacağız. Amacımız da bu olmalıdır. Hedefimiz her branşta şampiyonluk olacaktır. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutalım, bu bize yeter. Basketbol takımımızın haftaya Yalova Belediyespor ile maçı var. Eğer galip gelirsek 2.ligin kapısı açılacak. Bu maça hep beraber tüm Kapaklı halkıyla gidelim ve destek olalım” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!