Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“KAPAKLI’YI GELİŞTİRECEK VİZYONA SAHİBİZ”

“KAPAKLI’YI GELİŞTİRECEK VİZYONA SAHİBİZ”
AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Şakir Demirel, STK ve dernek yöneticileriyle düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Burada yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Demirel, Kapaklı’ya belediye başkanı seçilmesi halinde yatırımların yağacağını ve hem hükümet tarafından hem de büyükşehir tarafından tüm eksiklerin giderilmesi için mücadele edeceğini aktardı.

Tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Demirel; “Tüm katılımcı arkadaşlarımıza programımızı şereflendirdiğiniz için teşekkür ederim. 1976 Sinop doğumluyum. Ticaretimize Sinop’ta başlayıp burada devam ettik. 30 yıllık ticari hayatımız var. Siyasi hayatımız 2001 yılında Sinop’ta başlayıp burada devam etti. Bu güne kadar partimizin tüm kademelerinde görev aldım. 2009 yılında ve 2014 yılında partimizin adayını destekledik. 2019 yılında meclis üyesi seçildik. 4 buçuk yıldır sizlere hizmet etmekteyim. Kapaklı’mızın sorunlarını tespit ettik. Belediye tecrübemiz oldu. Bu çıktığımız yolda bizleri desteklediğiniz için teşekkür ederim. Kapaklı’mızın çok eksiği var. Devlet yatırımları ve belediye yatırımlarının da daha fazla olması gerekiyor. Biz bu sorunları sizlerle istişare halinde masaya yatırıp çözüme kavuşturacağız. 2009 yılında Sinop Durağanlılar derneğimizi kurduk ve ilk başkanı oldum. 10 yıldır aralıksız devam ettirdim. Derneklerimizin sorunlarını ve çözümlerini biliyorum. Burada olan tüm insanlarımız seçilmiş insanlar. Bölgelerindeki insanlarının sorunlarını çözmek için mücadele eden değerli yol arkadaşlarımızdır. Sizlerle devamlı toplantılar yaparak, belediyemizin imkanları dahilinde sorunlarınızı çözeceğiz” dedi.

“YATIRIMLARI GETİRECEĞİZ”

Kapaklı’da eksikleri gidermek için mücadele edeceklerini aktaran Demirel; “Kapaklı’mızda eksiklerimiz çok. Kapalı spor salonumuz tam donanımlı halde değil. Karaağaç’ımız Anadolu’daki birçok ilçeden ilden büyük. Burası unutulmuş vaziyette. Bir sistem yok. Yatırım yok. Biz kimseyi ötekileştirmeden, birbirimizi kırmadan Kapaklı’ya hizmet etmek için yola çıktık. Biz burada hükümetimizin de desteğiyle güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Belediyemizde teknik elemanlarımız mevcut. Mimarlarımız, mühendislerimiz, şehir plancılarımız mevcut. Kapaklı’mızın önceliklerini sıralayarak bu yetişmiş elemanlarımızla çalışma yürüteceğiz. Bu vizyona sahibiz. Ancak Büyükşehir konusunda da yatırımlarımız eksik. Kapaklı’da büyükşehirle dialog halinde olup buraya yatırımları yağdıracağız. Kapaklı’mızın büyük caddelerinin altyapı ve üstyapılarını yapacağız. Bir Kapaklı bilinci oluşturacak ve hizmetimizi Kapaklı için gerçekleştireceğiz. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Demirel, konuşmasının ardından dernek yöneticileri ile sorunları konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!