Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KARAGÖZ’DEN KURBAN ÇAĞRISI

KARAGÖZ’DEN KURBAN ÇAĞRISI
Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz, düzenlediği basın toplantısında kurban derileri toplama konusunda açıklamalarda bulundu. Karagöz her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da kurban kesecek olan vatandaşların, derilerini THK’ya bağışlamalarını istedi.

Serkan Karagöz THK Şubesi’nde yaptığı açıklamasında şunları dile getirdi; “Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı’nda vatandaşlarımızın keseceği kurbanların kurban derilerini yine THK’ya bekliyoruz. Kurban derilerimiz milli servettir. Kurban derilerimizi havaların sıcak olması nedeniyle lütfen tuzlayarak saklayalım, mümkünse derilerimizi delmeden gereksiz yere kesmeden düzgün çıkaralım. Aksi takdirde deriler ziyan olup değeri düşüyor. Biz bu arada Çerkezköy Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi ile işbirliği yaparak bayramın birinci ve ikinci günü Çerkezköy’de, Kapaklı’da kurban derilerini toplayacağız. Bayramın üçüncü ve dördüncü günü kurban derisi toplamayacağız” dedi.

KURBAN TOPLAMA YERLERİ

Kurban toplama yerleri hakkında da bilgi veren Karagöz; “Kurban toplama yerlerimiz Çerkezköy Belediyesi’nin Pınarça yolu üzerindeki kurban kesim yeri olmak üzere Çerkezköy’de ayrıca Ambardere’deki çiftliklerde kesim yerleri, Çerkezköy’de Bağlık Mahallesindeki çiftlik yerlerindeki kesim yerleri, Çerkezköy Kızılpınar Mahallesindeki çiftliklerdeki kesim yerleri ve de Çerkezköy’de Çorlu yolu üzerindeki mezbahadaki kesim yeridir. Kapaklı ilçemizde de Atatürk Mahallesi’nde bulunan kesim merkezi, Kapaklı Karaağaç Mahallesi’ndeki ve Kapaklı’daki çiftliklerdeki kurban kesim yerlerinden kurban derileri toplanacaktır. Ayrıca bizlere ulaşamayanlar 0537 711 7488 nolu telefonu arayarak ve de THK Çerkezköy Şubemize ulaşabilirler” diye konuştu.

AKAY VE ÇETİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e teşekkür eden Karagöz; “Bize araç desteği ve eleman veren Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. THK olarak amacımız vatanımıza milletimize faydalı olmak. Bizler bu işleri Allah rızası için hiçbir karşılık beklemeden yapıyoruz. Kurban derilerinizin de Allah katında yerini bulması için çalışıyoruz. Halkımızın her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da kurban derilerini THK’ya vererek desteklerini bekliyoruz. Bu vesile ile gerek Çerkezköy gerekse Kapaklı halkımızın kurban bayramını en içten sevgilerimizle kutluyor, sağlıklı bayramlar diliyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!