Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KARS ARDAHAN IĞDIRLILAR DERNEĞİ TÖRENLE AÇILDI

KARS ARDAHAN IĞDIRLILAR DERNEĞİ TÖRENLE AÇILDI
Çerkezköy’de uzun yıllardır yaşayan Kars-Ardahan ve Iğdırlıların bir araya gelerek kurdukları dernek binası yoğun bir katılımla hizmete açıldı.

Çerkezköy Kars-Ardahan-Iğdır Kültürel Dayanışma Derneği’nin açılışına; Ak Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve ilçe yönetimi, CHP Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Hüseyin Ülger ve ilçe yönetimi, İYİ parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve ilçe yönetimi, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Ayyıldız, Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç, Sadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Halil İbrahim Kart, Memleket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Musa Kavlak, Belediye Meclisi üyeleri, Çerkezköy Samsunlular Dernek Başkanı Kenan Topçu, Çerkezköy Erzurumlular Dernek Başkanı Necat İlhan ve önceki başkanı Çerkezköy Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Edip Nurettin Akın, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Erkan Zümbül ve Başkan Vekili Necati Aksu, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Beyazay Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, Çerkezköy’e Gönülverenler Dernek Başkanı Murat Akay, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, ÇTSO Mavi Liste Başkan Adayı Rahmi Yılmaz ve ekibi, ÇTSO Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin ve ekibi, ÇTSO Yeşil Liste Başkan Adayı Ömer Karadeniz ve ekibi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcilik Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan ve Başkan Yardımcısı Ahmet Galak, STK temsilcileri, muhtarlar, Kars-Ardahan-Iğdır Kültürel ve Dayanışma Derneği yöneticileri ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

“FAYDALI ÇALIŞMALAR YAPMAK İÇİN DERNEK KURDUK”

Açılışta konuşan Çerkezköy Kars-Ardahan-Iğdır Kültürel Dayanışma Derneği Başkanı Nihat Turan şöyle konuştu, “Çerkezköy’de hemşerilerimiz arasında birlik ve beraberliğimizi sağlamak ve Kars, Ardahan ve Iğdır yörelerimizin kültürlerini burada, Tekirdağ’da yaşatmak için bu derneğimizi kurmuş bulunuyoruz. Tekirdağ’da Kars, Ardahan ve Iğdırlı birçok sanayici ve iş adamları bulunmaktadır. Tekirdağ ve ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunmaktadırlar. Kurduğumuz derneğimizle Çerkezköy’ümüze Tekirdağ’ımıza daha çok nasıl katkı sağlayacağımız yönünde çalışmalar yaparak bu bölgede yaşayan hemşerilerimiz arasında sosyal bağları güçlendirmek için çalışmalara başladık. Çerkezköy, 81 ilden gelen insanların kardeşçe yaşadığı bir kenttir. Derneğimizi kurarken amaçladığımız farklı kültürel yapıları koruyarak üyelerimiz arasında bulunduğumuz bölgeye çok daha faydalı olmak için çalışmalara başlamış bulunuyoruz. Derneğimizin Çerkezköy’ümüze Tekirdağ’ımıza hayırlı olması temennim ile derneğimizin açılışına katılan tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. Başkanın konuşmasının ardından okunan dua sonrası açılış kurdelesi hayırlı olsun dilekleriyle alkışlarla kesildi. Aşılış sonrasında katılımcılara meşrubat, baklava ikramı yapıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!