Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
11 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KASIM KORKMAZ YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

KASIM KORKMAZ YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ
Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 9’uncu Olağan Genel Kurulu kapalı pazaryerinde gerçekleştirildi. Seçime iki aday girdi. Mevcut Başkan Kasım Korkmaz’ın Beyaz Liste, rakibi Müslüm Aktaş ise Sarı Liste ile yarıştı. Seçimlerde 156 dernek üyesinden 137si seçime katıldı. Oy kullanan 137 üyenin 58 oyunu Müslüm Aktaş alırken 76’sının oyunu alan mevcut başkan Kasım Korkmaz güven tazeleyerek 3. kez başkan seçildi.

Kongreye Çerkezköy Belediye Başkan yardımcısı Enver Bayram, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Başkan Vekili Necati Aksu, Saray Esnaf ve Pazarcılar Dayanışma Derneği Başkanı Sunay İbik, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski Başkanı Ali Bozdağ ve pazarcı esnafı katıldı.

TAHMİNİ BÜTÇE 85 BİN 200 TL OLARAK AÇIKLANDI

Kongrede Divan başkanlığına Çerkezköy Esnaf odası Başkanı Erkan Zümbül, katip üyeliğine Saray pazarcılar derneği Başkanı Sunay ibik, Saymanlığa ise Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Necati Aksu seçildi getirildi. Divan oluşumunun ardından Kongre Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başladı ardından divan. Faaliyet ve denetim kurulu raporunun oy birliği ile kabul edilmesinin ardından genel kurulda tahmini bütçe görüşüldü. Derneğin 2023 yılı tahmini bütçesi ise 85 bin 200 TL olarak kabul edildi.

PLAKET VERİLDİ

Genel kurulda dernek için emeği geçen eski dernek başkanları ise plaket ile onurlandırıldı. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski başkan Hasan Terzi’nin oğlu Murat Terzi’ye plaketini Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül verirken, Mahmut Hacıoğlu ve Cevdet Aydemir’e CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Cemal Korkmaz’a ise AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş plaket verdi.

“KAZANAN PAZARCI ESNAFIMIZ OLSUN”

Seçim öncesi kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Kasım Korkmaz, “Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 9’uncu Olağan Kurulu’nun hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Kazanan pazarcı esnafımız olsun” diye konuştu. Sarı Liste ile seçimlere giren Müslüm Aktaş da “Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 9’uncu Olağan Kurulu’na hoş geldiniz. Ben bugüne kadar derneğimizde emeği geçen tüm arkadaşlarıma, ağabeylerime teşekkür ediyorum. Ayrıca eski başkanımız Hasan Terzi’yi de rahmetle anıyorum. Dernekçilik gönül işidir. Biz de bu yola gönlümüzü vererek çıkıyoruz. Amacımız derneğimizi yönetimimiz ve üyelerimiz ile birlikte şeffaf ve güçlü bir şekilde, birlikte karar alarak yönetmektir. Emin olun ki bu seçimin kazananı hepimiz olacağız” dedi.

KASIM KORKMAZ GÜVEN TAZELEDİ

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Derneğe kayıtlı 156 üyenin 137’si genel kurula katılarak oy kullandı. Saat 17.00’e kadar devam eden seçimlerde mevcut başkan Kasım Korkmaz 76 oy alarak güven tazeleyerek 3. Kez başkan seçildi. Korkmaz başkanlığındaki yeni yönetimde, Burhanettin Kaleli, Süleyman Aslan, M. Şakir Furan, Cumali Çiçek, Cemal Korkmaz, Yılmaz Bozkuş, Mehmet Doğanay, Ümit Kılıç, Cevdet Aydemir, Turan Polat, Mehmet Hacıoğlu, Mehmet Mustafa Uzun, İbrahim Soylu, Mehmet Güzel, Denetleme Kurulu’nda ise Sadullah Kahriman, Faik Çağlayan ve Musul Açıkgöz yer aldı. Denetleme Kurulu Asil üyeliklerine de, Sadullah Kahraman, Faik Çağlayan ve Musul Açıkgöz seçildiler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!