Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KÜÇÜKÇETİN,“HEP BİRLİKTE TÜRKİYE’YE UMUT OLACAĞIZ”

KÜÇÜKÇETİN,“HEP BİRLİKTE TÜRKİYE’YE UMUT OLACAĞIZ”
17 Mayıs’ta resmi olarak kurulan ve Tekirdağ ve tüm yurtta örgütlenme çalışmalarını devam ettiren Memleket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı tanışma ve kaynaşma kahvaltı programı gerçekleştirdi.

Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Bora Küçükçetin, Türkiye’de ve Tekirdağ’da parti olarak yapacak çok işlerinin olduğunu belirterek, “Çerkezköy için, Tekirdağ için, ülkemiz için yapacak çok işimiz var. Çerkezköy’de güzel bir çıkış yaptık. Hep birlikte bütün Türkiye’ye umut olacağız” dedi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy  HK Bistro Cafe’de  düzenlenen kahvaltıya, Memleket Partisi Parti Meclisi Üyesi Ayhan Duran, Tekirdağ İl Başkanı Bora Küçükçetin ve il yönetimi, Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Çalışkan ve ilçe yönetimi, Kapaklı İlçe Başkanı Fatoş İşbilir ve ilçe yönetimi, Ergene İlçe Başkanı Menderes Yıldız ve ilçe yönetimi katıldı.

 “HEDEFİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN MUHASIR MEDENİYETLER HEDEFİNE ULAŞMAKTIR”

Kahvaltı programında konuşan Memleket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ali çalışkan, Memleket Partisi’nin Muharrem İnce’nin önderliğinde Sivas Kongresi’nin yıl dönümü olan 4 Eylül 2020’de ‘halk için halk ile birlikte siyaset’ diyerek yola çıktığını belirterek, “Memleket Partisi siyaseten inancını yitirmiş, siyaseten ötelenmiş herkes için bir umut olmuştur. Köklerimizi Cumhuriyetimizin antiemperyalist, halkçı, devrimci, laik dünya görüşünden almaktayız. Hedefimiz, yol göstericimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyet hedefiyle yol almaktır. İlkelerimiz, terörün her türlüsünü reddetmek, kınamak, din, dil ve mezhep başta olmak üzere her türlü ayrımcılığa dur demek, doğaya ve çevreye saygılı olmak, siyaseten rant elde etmeye dur demek, kadına şiddete, çocuk istismarına tavizsiz olmaktır” dedi.

“HEP BİRLİKTE TÜRKİYE’YE UMUT OLACAĞIZ”

İlçe Başkanı Ali Çalışkan’ın ardından kısa bir konuşma yapan Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Bora Küçükçetin de, “Memleket Partisi olarak Cumhuriyetçi demokrat bir felsefeyi benimsiyoruz. Genel başkanımızın 81 ilde gezerek söylemlerde bulunduğu 50+1 oyumuzu alarak milli iradeyi hakim kılacak, halkın yönetimini kuracağız” ifadelerini kullandı. Yapacak çok işlerinin olduğunu kaydeden Küçükçetin, “Çerkezköy için, Tekirdağ için, ülkemiz için yapacak çok işimiz var. Çerkezköy’de güzel bir çıkış yaptık. Hep birlikte bütün Türkiye’ye umut olacağız. Yarınlara güneş gibi doğacağız” diye konuştu.

“TEKİRDAĞ’DA 8 İLÇEMİZDE ÖRGÜTLENMEYİ TAMAMLADIK”

Partinin örgütlenme çalışmaları konusunda da bilgi veren Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Küçükçetin, “Büyükşehir olan Tekirdağ’ın 11 ilçesi ve yaklaşık olarak 1 milyon 81 bin 65 nüfusu bulunuyor. Kısa bir sürede Tekirdağ’da değil Türkiye’de hızlı bir şekilde örgütlendik. Yakında Çorlu İlçe Başkanlığımızı da açıyoruz. Ayrıca 8 tane ilçemizde örgütlenmemiz tamamlanmış olacak. İlimizde ilk olarak 4 Haziran 2021’de Valiliğe evrakımızı verdik. 5 ay gibi zamanda Tekirdağ merkez, merkez ilçe ve diğer 7 ilçede toplam 8 ilçede örgütlenmemizi tamamladık” dedi.

“PM ÜYELİĞİM İÇİN SONSUZ DESTEK VERDİLER”

Programda son konuşmayı Memleket Partisi Parti Meclisi Üyesi Ayhan Duran yaptı. Duran, partinin kuruluşundan bu yana dört aylık bir süre zarfında il ve ilçe örgütlenmelerini tamamladığını ardından  büyük kurultayı yaptıklarını ifade ederek, “Parti meclisine girmek gibi hedefim ve idealim olduğunu il yönetimine ilettim. İl yönetimindeki arkadaşlarımız ve il başkanımız bu konuda bana sonsuz destek verdi.  O süreçte il il gezerek il kongrelerini ve bölge ziyaretleri gerçekleştirdik.  Ülkemizin dört bir yanından gelen arkadaşlarımız da teveccüh göstererek oy verdiler ve 62 kişilik parti meclisine 61’inci kişi olarak girdim.  20 gün sonrada sıralamada yer boşaldı ve asil listede yer aldım. Partimizin çok iyi yerlere gelmesi için canla başla çalışacağız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından kahvaltı programı bir süre partililerin tanışması ve sohbetleri ile devam etti ve sonra günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu. Memleket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Çalışkan tanışma ve kaynaşma kahvaltı programına katılan PM üyesi Ayhan Duran ve İl Başkanı Bora Küçükçetin başta olmak üzere ilçe başkanlarına ve ilçelerin yönetim kurulu üyelerine ve partililere ayrı ayrı teşekkür etti.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!