Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MA BELLA GÜZELLİK SALONU TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

MA BELLA GÜZELLİK SALONU TÖRENLE HİZMETE AÇILDI
Türkiye’nin dördüncü büyük sanayisine sahip Çerkezköy yeni sosyal yaşam alanlarının ve iş yerlerinin açılması ile halkın sosyal yaşamına renk katmaya devam ediyor. İşletmeciliği Güzellik Uzmanı ve Estetisyen Tuğba Tokuç Aşık ve Güzellik Uzmanı Estetisyen Müjgan Kahraman’ın yaptığı Ma bella Güzellik Salonu Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Öztrak Caddesi’nde hizmete açıldı

Ma Bella Güzellik Salonu açılışında Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, Tokuç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tokuç ve yönetim kurulu başkan yardımcıları Fatih Tokuç, Altaylılar Emlak Sahibi Reyhan Altay başta olmak üzere Kapaklı ve Çerkezköy’den çok sayıda esnaf ve Tokuç ailesinin yakınları katıldı.

HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Açılışa Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, AK parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Bıyık çelenk gönderdi. Açılışta ilk konuşmayı yapan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, “Çerkezköy Belediye Başkanımız şehir dışında olduğu için açılışta bulunamadı. Kendisinin sizlere selamlarını getirdim ve işyerinin hayırlı olmasını diledi. Bugün ilçemiz ve bölge halkımıza hizmet verecek olan bir güzellik salonun daha açılışını yapıyoruz. Öncelikle bu güzel işyerinin işleticileri kardeşlerimize ve bölgemize hayırlı olsun diyorum. Bol bereketli kazançlar diliyorum” dedi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’de; “Böyle güzel bir günde Müjgan ve Tuğba kardeşimizin işyerinin açılışına hepiniz hoş geldiniz. Türkiye tüm dünya ülkeleri gibi pandemi nedeniyle sonrasında da dolarla zor günler geçirdi. Böyle sıkıntılı günlerde yatırım yaptıkları için bu kardeşlerimizi kutluyorum. Kadınlara güzellik verecekleri bu işyerini hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Bu işyerinin benzerini Kapaklı’da da açmalarını istiyorum. İşyerinin Müjgan ve Tuğba kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyor bol bereketli kazançlar diliyorum” dedi yapılan Konuşmalardan sonra hayırlı olması temennisiyle kurdele kesildi. Açılış sonrası işyerini gezen protokol ve katılımcılar burada da işyeri sahipleri ve yakınları ile fotoğraf çektirdiler.

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Açılış sonrası konuşan işyeri sahipleri Güzellik Uzmanları ve Estetisyenler Tuğba Tokuç Aşık ve Müjgan Kahraman, “Bu gün işyerimizin açılışına katılarak bizleri onure eden Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, eş dost ve akrabalarımıza, Açılışımıza çelenk gönderen Tekirdağ Milletvekilimiz Candan Yüceer’e Tokuç İnşaat sahiplerine, Altay Emlak’a ve tüm katılımcılara sonsuz teşekkür ediyoruz” dediler.

AÇILIŞA ÖZEL YÜZDE 50 İNDİRİMLİ FİYAT UYGULANACAK

İşyeri Sahipleri Tuğba Tokuç ve müjgan kahraman işyeri açılışına özel yüze elli oranında fiyat indirimi uygulayacaklarını belirttiler. İşyeri sahipleri Aşık ve kahraman, “Tüm vücut buz lazer epilasyon alana medikal cilt bakımında yüzde 50 indirim uygulanacak. İşyerimizde lazer epilasyon, medikal cilt bakımı, hydrafacial, kirpik lifting, dolgu, allergan botox, yüzme mezoterapisi, gençlik aşısı, saç vitamini, dermapen, bölgesel zayıflama, G5 masajı, kavitasyon, protez tırnak, kalıcı oje, manikür, pedikür ve paris ışıltısı yapılmaktadır. Çerkezköy, Kapaklı ve tüm bölge halkımıza işyerimizde en iyi şekilde hizmet vermek en büyük hedefimiz. Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!