Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
15 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MALİ KONGRE YAPILDI

MALİ KONGRE YAPILDI
Çerkezköy’de şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk arasında mavi minibüsler diye adlandırılan 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsleri Kooperatifi’nin mali kongresi Çerkezköy Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Ticaret Bakanlığı Tekirdağ İl Ticaret Müdürlüğü yetkilileri gözetiminde gerçekleşen 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsleri Mali Kongresinde Divan başkanlığına Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Katip üyeliğe Nail Dikel getirildi. Divan Heyeti oluşumunun ardından kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam etti. Gelir gider hesap raporu ve ardından denetim raporu okundu. Okunan raporlar oy çokluğu ile kabul edildi.

2022 YILI TAHMİNİ BÜTÇE 550 BİN TL OLARAK KABUL EDİLDİ

Gündem maddelerinde 2022 yılı tahmini bütçe görüşüldü. Kooperatif Başkanı Ömer Göktaş tahmini bütçeyi ayrıntıları ile okuyarak kooperatif üyelerini bilgilendirdi. Göktaş tahmini bütçeyi günün koşullarına göre hazırladıklarını ve bu bütçeyi hazırlarken kooperatifin  giderlerini ve menfaatlerini de göz önüne alarak yaptıklarını ifade etti. Tahmini bütçede yer alan 700 TL aidatı da buna göre belirlendiğini ifade eden Göktaş’ın konuşmasından ardından bazı kooperatif üyeleri belirlenen aidatın çok olduğunu dile getirdi. Ortak belirlenen aidatın 500-600 TL olması yönünde teklifte bulunuldu. Başkan maaşının düşürülmesi yönünde de teklif verilirken talepler ilgi görmedi. Sonrasında 2022 Yılı bütçesi 550 Bin lira olarak oy çokluğu ile kabul edildi.

“KOOPERATİFİMİZİ DAHA İYİ YERLERE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasından sonra kısa bir teşekkür konuşması yapan 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Ömer Göktaş; “Değerli kooperatif üyelerimiz biz bu göreve bir yıl önce sizlerin destekleri ile geldik. Amacımız kooperatifimizi daha iyi yerlere getirmek. Günümüz koşullarında malumunuz girdi maliyetlerinin yüksek oluşu nedeniyle zorlanıyoruz. İnşallah bu zorlukları da birlikte aşacağımıza inanıyorum. Kooperatifimiz kurulduğu günden bu yana Çerkezköy halkına özverili bir şekilde hizmet veriyor ve bu konuda hepimiz üzerimize düşeni en iyi şekilde yapıyorsunuz. Evet sıkıntılarımız çok. Belirttiğim gibi bunları da birlik ve beraberlik içinde aşacağız. Yönetim olarak bizler gelip geçiciyiz. Ama kooperatifimiz kalıcıdır bu nedenle tüm üyelerimiz kooperatifimize sahip çıkmalı. Bu gün gerçekleştirdiğimiz mali kongremizde bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!