Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MAVİ LİSTEDEN ÇERKEZKÖY ÇIKARMASI

MAVİ LİSTEDEN ÇERKEZKÖY ÇIKARMASI
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Mavi Liste Yönetim Kurulu Başkan Adayı Rahmi Yılmaz ve ekip arkadaşları Çerkezköy çıkarması yaptı. Mavi listenin meclis üyesi adayları, ilçedeki birçok üyeyi ziyaret ederek 12 Kasım günü gerçekleşecek olan seçimler için destek istedi. Yılmaz, aldıkları yetki belgelerini de pazartesi gününden itibaren üyelere teslim edeceklerini ifade etti.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri 12 Kasım Cumartesi günü Çerkezköy TSO Trakya Anadolu Lisesinde yapılacak. Seçime sayılı günler kalırken, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Mavi Liste Yönetim Kurulu Başkan Adayı Rahmi Yılmaz ve ekip arkadaşları, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelindeki üyelere yönelik gerçekleşen ziyarette mavi liste ekibi, projelerini anlatarak, destek istedi. Ziyaretler sırasında birçok üye destek sözü verdi.

“BİRLİKTE YÖNETİM SLOGANIYLA YOLA ÇIKTIK”

Çok güzel geri dönüşler aldıklarını belirten Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Mavi Liste Yönetim Kurulu Başkan Adayı Rahmi Yılmaz, “12 Kasım Cumartesi günü seçimler var. Seçimlere sayılı günler kalırken “Birlikte Yönetim” sloganıyla çıktığımız bu yolda üyelerimizin gösterdiği teveccüh bizleri çok mutlu etti. Biz, meclis üyesi adaylarını seçim tarihi belli olmadan açıkladık. Ancak bizim sloganımızı ve projelerimizi taklit eden rakiplerimiz hala adaylarını kamuoyuna açıklayamadı. Biz çok şeffafız. Üyelerimiz, kendisini kimin temsil edeceğini bilerek sandığa gidecek. Sandıkta öğrenmeyecek. Allah’ın izniyle seçimi kazandığımızda üyelerimizin ticaretini geliştirmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

“PAZARTESİ GÜNÜ YETKİ BELGELERİNİ DAĞITMAYA BAŞLAYACAĞIZ”

Yılmaz, oy kullanmak için gerekli olan yetki belgesi konusunda üyeleri uyardı. Yılmaz, 'Şahıs şirketi olan üyelerimiz kimlik belgeleriyle, şirket olan üyelerimiz ise ÇTSO Ticaret Sicil Müdürlüğü'nden alınan yetki belgeleri ile oylarını kullanabilir. Bu yetki belgelerini üyelerimiz kaşeli ve imzalı dilekçeleri ile kuruma başvurup alabildiği gibi, hizmet amaçlı meclis üyesi adayları da bu dilekçeleri şirket yetkililerine imzalatıp onların adına da yetki belgelerini odadan alabilir. Yetki belgesi dilekçesi vermek oy kullanıldığı veya dilekçe verdiği kişinin oyu kullanacak anlamına gelmiyor. Bu dilekçe karşılığında Ticaret Sicil Müdürlüğü'nden alınan belgenin aslı ile kimin oy kullanabileceğini gösteren Yetki Belgesi ile üyelerimiz seçim günü oyunu kullanabilecek. Biz mavi liste olarak toplamış olduğumuz yetki belgesi dilekçeleriyle almış olduğumuz yetki belgelerini üyelerimize pazartesi gününden itibaren dağıtmaya başlayacağız. Üyelerimiz mutlaka yetki belgesini geri alsın” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!