Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MAVİ LİSTEDEN GÜÇ GÖSTERİSİ

MAVİ LİSTEDEN GÜÇ GÖSTERİSİ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Rahmi Yılmaz’ın başkan adaylığını yaptığı “Mavi Liste’nin meclis üyesi adaylarının tanıtımı yapıldı. Yoğun katılımın olduğu aday tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Yılmaz, “Üyelerimizin heyecanını ve enerjisini meclise taşıyacak, beklentilerine tercüman olacak, tuttuğunu koparan, güçlü bir temsile ihtiyaç var. Mavi listenin 43 meclis üyesi adayıyla biz bunu birlikte sağlamayı taahhüt ediyoruz.” dedi.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Mavi Liste Aday Tanıtım Toplantısı’na davetlilerin yanı sıra, meclis üyesi adayları, ÇTSO üyeleri ile çok sayıda kişi katıldı. Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi Salonunun tamamı dolarken, yoğun ilgi mavi liste başkan adayı Rahmi Yılmaz ve meclis üyesi adaylarını mutlu etti.

“KOCAMAN BİR AİLEYİZ”

Alkışlar arasında sahneye çıkan ve bir konuşma yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Mavi Liste Başkan Adayı Rahmi Yılmaz, salonu dolduran ve kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Mavi listeni kocaman bir aile olduğunu belirten Yılmaz, “Mavi Liste ailesi, bu yola 2017 yılı Aralık ayında başlayarak, büyüyerek, çalışarak bir çınar gibi kocaman bir aile oldu. Ve bugün 2022-2026 döneminde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını ‘birlikte yönetim’ anlayışı ile, projeleri ile, ortaya koyacağı vizyon ile, bu şanlı şerefli odayı üyelerine hizmet eden, üyeleri için çalışan, üyelerinin ticaretini geliştirmek için gayret sarf eden bir kurum haline getirmek için yola çıktık.” dedi.

“GENÇ, DİNAMİK, EĞİTİMLİ VE SEKTÖRLERİNDE TECRÜBELİ BİR EKİPLE YOLA ÇIKTIK”

Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü: Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Çerkezköy’e, Kapaklı’ya, Saray’a bölgenin ve üyelerinin ekonomik olarak kalkınmasına katkı sağlaması gerektiği inancındayız. İşte bu sebeple diyoruz ki: Birlikte yöneteceğiz, şeffaf olacağız, adil olacağız, güç birliği yapacağız. Bu ilkelerle Saray’ı, Kapaklı’yı ve Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bölgemizdeki ve odamızdaki sorunları çok iyi biliyoruz. Üyelerimizin beklentilerini de çok iyi biliyoruz. Onların beklentilerini karşılayabilmek ve sorunları çözebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Yaş ortalaması 43 olan genç, dinamik, eğitimli ve sektörlerinde tecrübeli bir ekiple yola çıktık. İnanıyoruz ki bu yolculukta tüm üyelerimizden tam destek alacağız. Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’ın Ticaret ve Sanayi Odasını hak ettiği şekilde yönetmeye adayız. Karadenizli olarak genlerimizde olan mücadeleci ruhu, içtenliği, samimiyeti, azim ve kararlılığı ilke edindim. İş hayatımda ve sosyal hayatta hep bu doğrultuda yaşamaya gayret gösterdim. Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da faaliyet gösteren kıymetli üyelerimiz sizlerin heyecanını ve enerjisini meclise taşıyacak, üyelerimizin beklentilerine tercüman olacak, tuttuğunu koparan, güçlü bir temsile ihtiyaç var. Mavi listenin 43 meclis üyesi adayıyla biz bunu birlikte sağlamayı sizlere taahhüt ediyoruz. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamızın kıymetli üyeleri, baskılara, tehditlere, şantajlara, iş kaygısına boyun eğmez. Odamızın her bir ferdi onurludur, gururludur, şereflidir. Oda seçimlerimiz, üyelerimize, bölgemize hayırlı olsun.

AİLE FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Yılmaz’ın konuşmasının ardından 15 grupta yer alan 43 meclis üyesi adayı grup sırasıyla tek tek sahneye davet edildi. Ardından burada ve Atatürk Kültür Merkezi’nin önünde aile fotoğrafı çektirildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!